mandag 7. juni 2010

En litt kreativ dag

I dag trodde jeg egentlig at jeg ikke at jeg skulle ha en så kreativ dag som jeg egentlig har hatt!
Det er vel kanskje for at det har vært litt mildere vær og lettet litt i lufta, pollen allergien min har virkelig slått helt ut! Som da har gjort at jeg ikke har noe ork til å trene eller noe! Men det kommer seg bare med engang pollen roer seg ned..
Men her kommer noe som jeg har fått gjort i dag!
Her har vi skapene som er bygget inn i veggen på kontoret vårt, vi hadde egentlig tenkt å ta vekk disse. Men jeg malte de i steden og byttet knottene..
Før;

knottene;
Etter;

Da vi var i Paris kjøpte jeg disse små posene med lavendel.


Som jeg puttet oppi skuffen med sokker(fargerike sokker)

Her var den vakre lampen til kontoret,som jeg har mast om at den skal vekk!

Og heldigvis fant vi en enkel lampe på IKEA som da har fått plass på taket!

Også denne tomme veggen som har lengtet LENGE etter å noe hengende på seg, og det har den fått i dag.Her vi den tomme veggen i stua;

HER kan dere se det innlegget jeg la ut da jeg kjøpte speilet og fant den på finn.no
Se hvor fint det ble, litt mange andre ting der da..men det gjør jo ikke noe. Nå får jeg bare gå å titte litt på den om den skal sprayes hvit eller ikke!
Hva har du gjort i dag ?


5 kommentarer:

 1. Hei Cecilie
  Speilet ble kjempe flott… jeg hadde latt det være slik tror jeg. Selv om jeg er glad i mye hvitt, syns jeg det noen ganger blir litt i det meste laget. Tror gull er snart på vei inn igjen jeg… Kjempe kjekt med slike lavendel poser i skapet, og disse var veldig dekorative og flotte! Skapet og knottene ble kjempefint også :o) Ønsker deg en fortsatt super uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Skal si dere står på. Blir skikkelig fint no. Lekre knotter til skapet og speilet kom endelig til sin rett. Jeg sliter også med pollenallergi, noe skit altså. Trøtt og helt uten arbeidslyst. Håper det bedrer seg snart.

  Nattaklem fra Ann<3

  SvarSlett
 3. Flink du har vært:) Jeg er egentlig ikke noe fan av gull, men synes det ble knall stilig med speilet ditt på veggen! Tror jaggu jeg må revurdere synet mitt på gull..

  Pollen er noe herk! Har selv vært slått ut flere ganger av det denne sesongen:( Vi får bare vente på bedre tider..

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Hei.Tusen takk for titten.Kjempe fine knotter.Så fint og nydelig det blir.Lavendel deilig lukt.Ha en riktig fin Onsdag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 5. wow,så deilig å begynne å få ting på plass!! Lurt med sånne lavendelposer.
  Og du, speilet ble kjempe bra på veggen. Syntes ikke du skal spraye det altså..stilig med litt kontraster til alt det andre.
  Håper på bedre tider ang pollentid. Syntes virkelig synd på dere som sliter med det.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin