søndag 19. september 2010

God søndagskveld folkens!

I dag har vært en virkelig avslappet dag,vi laget mossaka til middag (selvom jeg prøver å kun spise lavkarbo, så føler jeg det er litt lov til karbo innimellom)
I dag har jeg kost meg på sofaen med masse jentefilmer, ledd og grini..
Til mossakaen så ble det selvfølgelig gresk salat ved siden av-nam nam

Har vært en del syk i det siste, har hatt influensa + klarte å bli matforgiftet. Og nå igjen begynner halsen å bli tett og nesa renner!Merket at høsten er på vei..
Får bare blir litt flinkere til å kle på meg.

Har lært meg å hekle da, og jeg har strikket masse. Jeg syntes jo at det er så koselig med hjemmelaget ting, og håper da at andre og syntes det, så nå har jeg begynt med julegaver. Har du begynt??


Ha en fin kveld videre!

6 kommentarer:

 1. Å nam, det så godt ut, særlig den greske salaten, drømte meg et lite sekund til sommer og sol i Hellas nå! Kos deg i kveld! Klem

  SvarSlett
 2. Hei.Så koselig da at du har lært deg å hekle.Kjempe kjekt.Mossaka kjempe godt.Lager det en del ganger.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Åh moussaka er så godt. Jeg glemmer helt av å lage det, ender opp med lasagne isteden. I helgen har vi spist finnebiff med masse deilig rømme, fløte og brunost i sausen. Herregud så godt!

  Ja det lokket i MMF skal kjevles sånn at det er større enn selve kaken, da er det enklest å legge på :) Øvelse gjør mester tenker jeg :)

  Ha en nydelig avslutning på helgen :)
  Klem Karina

  SvarSlett
 4. Nam! Dette så godt ut!!!
  Så kjedelig å bli syk - ønsker deg god bedring!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 5. Å, mossaka er så godt... Mmmm.. no vart eg sulten her kjenner eg... Ikkje bra... Prøver meg på litt lavkarbo for tida eg også, men nesten umuleg å klare seg heilt utan... Litt må det jo vera lov til av og til i alle fall... ;-)
  Riktig god bedring vennen!
  Klems

  SvarSlett
 6. Heei!

  Åå, så gøy å finne bloggen din igjen!
  Jeg fulgte deg da jeg ikke hadde blogg selv, men så kræsjet pcen min, så jeg mistet mange blogger jeg hadde lagret som favoritter, deriblant din :)

  Nå har jeg blogg selv, og snublet over deg via en annen blogg. Hurra!!!

  Ønsker deg en riktig god bedring :)
  LavKarbo på meg også :)

  Klem, Trine

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin