mandag 12. mars 2012

Detox med Raw Food

Detox med Raw food av Ulrika Davidsson

Jeg har enda en bok, og denne anbefaler jeg på det sterkeste. Jeg har prøvd å finne mulighet i å komme i kontakt med forfatteren, for å høre om jeg kunne dele en rett med dere eller drikke. Men jeg fant ingen kontakt muligheter, men hvis jeg får det til - så skal jeg gledelig vise dere.

Forfatteren Ulrika Davidsson er kostholdsekspert og har gitt ut flere titler, bla Helsekokeboken, Våre beste GI-oppskrifter, GI dag for dag og Detox - rens kroppen og gå ned i vekt.


I denne boka er alt vegetar, glutenfritt & laktosefritt.
Hun forklarer teorien bak Raw food, teorien bak Detox og kommer blandt annet med 10 grunner til å ta en detox (som - bedre søvn, allergier og hudutslett, blanse, vektreduskjon osv osv.)
Å hun kommer med masse lekre og gode oppskrifter til frokost, mellommåltider, smoothies, juice , kalde retter, varme retter, dessert & søtsaker osv.
Utrolig fine bilder, blir sulten hver gang jeg ser på bildene - skulle ønske jeg kunne delt bildene med dere - men må nesten ha tillatelse av forfatteren først. Gleder meg til å lage mat fra denne boken, bare å starte med engang det.

Kan bestilles på LIBRIS.NO

1 kommentar:

  1. Hon känner jag igen - hon är superduktig på mat ja! :)
    Det enklaste är nog att ringa hennes svenska bokförlag och fråga de om rättigheterna till recept och bilder. :)

    Önskar dig en strålande onsdag! Stor kram Joy

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin