torsdag 21. januar 2010

I dag var det min samboer som lagde middag, og da ble det hjemmelaget pizza. Jeg har egentlig ikke vært sånn veldig fan av det før. Men har begynt å like det mer og mer.. Og jeg må jo si han er veldig flink til å lage pizza.
*
Glemte å legge ut bilder fra det jeg kjøpte på IKEA her om dagen.. kjøpte to lamper, en bak sofaen..
og en rett ved tv'en, så nå er det perfekt med lys i stua.
også saueskinn, som jeg vil bare ha over sofaen. (ops litt rotete, trodde jeg ikke fikk med det på bildet..hihi)
Liten ting fra samboeren min da han var i England, sparebørse med "Jelly babies" oppi, og noen fine øredobber jeg glemte å ta bilde av..
Så har jeg fått en ny katt
Jeg har blitt fadder for HULDRA jeg nå.

Huldra kommer fra Enebakk. Siden snøen smeltet våren 2009, bodde hun på en overbygd veranda. Hun levde på mus og småvilt. De begynte å mate henne i august, da hun var sykelig tynn, hun fikk også lov til å være inne etter det. Nå er hun hos oss(dyrebeskyttelsen), hun er selskapssyk og skravlete katt som liker å ligge i fanget. Passer inn over alt, men må ha utemuligheter.

Hvis noen er interessert i å donere 50kr i mnd til katter som trenger det. TRYKK HER
*

Her om dagen går det i jobbsøk, vikarbyråer osv osv.. men har også tatt meg litt tid til cafè besøk og shopping med venninner. Kanskje litt for godt å gå hjemme, hihi men jeg er av den rastløse typen så jeg regner med at jeg vil fort i jobb igjen.


9 kommentarer:

 1. Nam! Hjemmelaget pizza er godt! Vi pleier av og til å steke tacokjøttdeig til pizzaen, og så har vi nachos oppa! Det er også godt!!! Hm... nå kjente jeg at jeg ble sulten - må visst gå og få i meg litt kveldsmat!!
  Ha en nydelig kveld - nå er det snart helg!!!
  KLem fra Lunalu

  SvarSlett
 2. Den pizzaen såg da jammen meg god ut, kjekt å ha gutter som kan lage mat. Og det har jo blitt bare så utrolig koselig i stuen din, flotte lamper du har køpt deg.
  Gratulerer med ny katt, den var søt, og så bra at du adopterer omplasseringskatter. Alle fortjener ett godt liv.

  Ha en super kveld .
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. Mmmmmmmmmmmmmm må bare si at den pizzaen så veldig fristende ut:)
  Tenker dere koser dere:)
  Fortsatt fin kveld
  klemmer

  SvarSlett
 4. Fine bilder.Den pizzaen ser jo bare helt kjempegod ut.Ble sulten jeg nå.Best å ta seg litt knekkebrød.Skal liksom litt ned i vekt til 17 mai og bunadtid.Huff
  Fin kveld til deg

  SvarSlett
 5. Den pizzaen så veldig god ut!! Nå ble jeg sulten :-)

  SvarSlett
 6. Så fint du har fått det hjemme Cecilie! Ser kjempekoselig ut hos dere, og den sofaen ser så digg ut :)

  Ikke fan av hjemmelaget pizza forresten??? what? Er det mulig det da? Bra du begynner å bli mer normal du også ;) Snill sambo du har som laget middag!

  Nå er det pause i Tangerudbakken så da ble det tid til en 5minutters bloggrunde for å ønske deg en fin kveld. Klemmer fra meg!

  SvarSlett
 7. Mmm, så deilig ut den pizzaen da! :) Her også er det mannen i huset som alltid lager pizza når vi har det. Fine lamper du har kjøpt deg også, og grattis med ny fadder-katt:)

  Nyt hjemmetiden og lykke til med jobbsøking!
  Jeg har vært hjemme med gutten vår i snart 4 år, så å være "husmor" har jeg lang erfaring med, hehe.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 8. Heisann!

  Så deilig med hjemmelaget pizza, særlig deilig blir den når man ikke har laget den selv;)

  Lekre lamper... Trenger litt nye lamper i TV - stuen, og de der var absolutt et alternativ!

  At du ikke klarte å trykke deg inn på de jeg gav awarden videre til er ikke så rart, glemte å linke til dem. Fy meg!

  Angående tur, så blir det nok ikke rare greiene på meg i år, skal til med husbygging og da ruller nok pengene fort... Så det får bli en annen gang;)

  Klem,I

  SvarSlett
 9. mmm...hjemmelaget pizza er det beste soom finnes!!! har en mann som synes matprAT.NO ER ARTIG, SÅ HURRA FOR reklame på tv, hehe ;) ellers er kattungene leveringsklare, hvis du ellernoen som du vet er interrisert? har adopterten katt jeg også, og man blir veldig knytta til de dyra...på en spessiel måte, for man vet hva de har vært igjennom. min flytta de ifra og han holdt på å fryse ihjel...han lå å tina fremfor en ovn på lensmannskontoreti ett pardøgn førhan kompå katte-huset, og så hos meg. så stå på-få flere til å gjøre som deg!!! stor klem, og god helg<3

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin