torsdag 14. januar 2010

PARIS!!

Da har jeg fått gaven av min kjære!!
*
Vi skal reise til PARIS!!
Åhh som jeg gleder meg! Hopper av lykke, har aldri vært der før. Så har noen tips om steder å bo eller hva vi burde se og gjøre, så blir jeg kjempe takknemlige for alt!!!
Ååååh vakkert vakker! Gleder meg allerede, selvom det er en stund til forsatt!!
(vet ikke helt om jeg klarer å sovne med engang nå..er litt høyt oppe)

27 kommentarer:

 1. Så heldig du er!!
  Har desverre ikke noen tips å komme med, vi var der i 89.. så det begynner å bli noen år siden.. og jeg var ikke mer enn 7 år..!
  Men du må jo kjøpe en stooor langgang ;) hehe.. alle franskmenn har de under armen på vei hjem! hihi..;)
  God natt
  Klem hege

  SvarSlett
 2. Ååå, gratulerer! :D Guri så gøy!
  Min lillesøster drar til Paris om to uker og skal studere der et semester, er grisemisunnelig. Kanskje hun kan komme med noen inside-tips når hun har bodd der litt:)

  Ha ei god natt:)

  SvarSlett
 3. Så heldig du er... Skulle gjerne vært der igjen en tur, begynner å bli seriøst lenge siden nå!

  Skal gi deg noen tips i morgen, må bare finne ut hvordan det skrives! Hihihi...

  Klem,I

  SvarSlett
 4. Grattis så mye:)Nei..har aldri vært der..men har en venninne som er ofte der og besøker sin venninne:)
  Kos deg
  goKlemmer

  SvarSlett
 5. Åh, så DIGG! Det blir superspennende da! Halve (okay, ikke halve, men en lite brøkdel...?) av gleden er jo å planlegge, greit å ha god tid! ;)

  SvarSlett
 6. Du er så heldig. Jeg vil også til Paris!!!!
  Det var litt av en gave må jeg si :)
  Lenge til dere reiser?
  Klem Signe

  SvarSlett
 7. Har ikkje vert der eg heller, men det hørtest jo fantastisk ut. Heldige du!

  God helg, vennen.
  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 8. Hei.Kjempe koselig by.Var der for ca 30 åver siden.Så det er noen år siden nå.Gå på LOVRE å se på Mona lisa.Hun var mye mindre enn jeg hadde forestilt meg.Nydelig maleri.Mye å se på Solkången,Shanselise med mange veldig dyre butikker..Eifeiltårnet var i andreetasie var stengt øvers når vi var dær.Kjempeutsikt.Ønsker deg en riktig go tur Glæ deg.Frankrike er jo ett veldig trivelig Land synes jeg.Drømmen er å ha ett hus i Sør Frankrike.Ønsker deg en riktig fin helg Klem fra Bodil...Mange skrivefeil nå...

  SvarSlett
 9. Ahhhhh....jeg hviiiiiner litt sammen med deg! PARIS!!! Fantastiske fantastiske by!! Vi var der for første gang i slutten av April i fjor, og drar gjerne dit igjen for å si det sånn!

  Vi bodde på Citadines Paris Bastille Marais. Det er en hotellkjede i en fin billig prisklasse. Helt perfekt for oss :) Hadde en liten kjøkkenkrok på rommet, og mulighet for å kjøpe frokost i resepsjonen. Vi spiste uansett alltid på Starbucks rett nedi gata ;)
  Hotellet ligger ved Bastilleplassen, rett ved metrostasjon. Rolig område, uten noe støy. Metroen tar deg dit du vil!!

  Kjøp feks et tredagerspass på metroen og hopp av og på - fantastisk digg!
  Jeg vil anbefale å kjøpe boka "Gatelangs Paris". Den inneholder fargekodene for metroen bakerst i boka, vi leste den i filler. Den er lettlest og liten.

  NÅ skal jeg gi meg med bablinga, jeg ble bare så gira på paris! Send meg gjerne en mail dersom du lurer på noe :) Adressen finner du på bloggen min :)
  Masse klemmer herifra!

  SvarSlett
 10. hei:-) koselig med hilsen fra deg:) du MÅ dra på Sephora. sminke og alt du kan tenke deg i skjønnhetsverden. øynene mine trillet rundt da jeg kom inn der:) så det er absolutt verdt ett besøk.

  klem fra Martine

  SvarSlett
 11. Å, det hørtes unektelig fristende ut!?! Heldiggris;) Jeg har aldri vært der, men vi planlegger en "kjærestetur" til sommeren ettersom vi da har vært gift i 10 år ... og Paris må vel være stedet å dra da? Du får skrive om flotte steder du var når du kommer hjem?

  Ha en strålende tur!!!


  Klem
  Anette:)

  SvarSlett
 12. SV: Neida, ble ikke brannsår heldigvis. Fikk da tørket vekk den glodvarme teen ganske så kjapt :P

  Paris ja. Gosh, heldig du da. Har også lyst dit en gang i tiden. Fikk kjærestetur til London da til bursdagen min i fjor, blir omtrent det samme som å dra til Paris det. Lurer på hva jeg får i år da, vanskelig å toppe en tur til London altså :P

  SvarSlett
 13. Hei igjen der!
  Klart jeg mener det! Jeg vil veldig gjerne gi tips om Paris :):) Vi var der fra, tja 24.April tror jeg. Fra torsdag til og med mandag. Det var så godt og vårlig for oss nordboere, men franskmennene stusset nok litt over capribuksene våre. Tidlig i April vil jeg tro det er litt kaldt enda. Mitt aller aller beste tips er gode joggesko. Jeg prøvde meg på å være tres chic i ballerinasko, og gjør det ikke igjen. Det ble besøk på sportsbutikk og joggesko på føttene!

  Sjekk litt rundt, og send meg gjerne en mail med spørsmål. Vi følte virkelig vi fikk "dreisen" på Paris når vi var der, så jeg svarer gjerne!

  Fredagsklem til deg!

  SvarSlett
 14. Så gøy at du skal ut å reise!
  Jeg ar aldri vært i Frankrike, skulle gjerne vært der...

  Ønsker deg en fin tur!

  Klem Lenemora

  SvarSlett
 15. Heisann!
  Jeg har bare vært i Paris en gang - og var der desverre alt for kort tid! I forfjor var vi blant annet på bilferie i Frankrike og besøkte sør-vest delen og Fountainebleu som ligger 45 min. med tog fra Paris. ( Her vil jeg absolutt anbefale deg å reise hvis dere er i Paris noen dager, nydelig tettested, flott arkitektur, og sommerpalasset til Napoleon ligger også her!) Dette er stedet der mye av "fiffen" som arbeider i Paris bor... Flotte, og seriøst dyre butikker blant annet!

  I Paris er det jo selvfølgelig de vanlige turiststedene som du ikke blir skuffet over: Notre Dame, Champs- Elysees, Eifeltårnet, triumfbuen, Lovre, Pont Neuf ( Paris eldste bro) osv...
  Jeg ville absolutt besøkt Sacre - Coeur og Montematre hvis jeg var deg... Vi rakk ikke over de to siste som jeg nevnte for deg da vi var der - og det har jeg angret som hund på at vi ikke gjorde... :(

  Har du sett Amalie fra Montematre? Hvis ikke vil jeg anbefale den...

  Sacre- Coeur er en nydelig kritthvit basilika (kirke) som ligger på toppen av Montematre, og Montematre er kunstnerkvartalet i Paris. Mange kjente kunstnere har bodd her... Moulin Rouge (Den kjente kabaretscenen)ligger blant annet like ved!

  Det er også en gate i Paris der alle de store kjente designerene ( Chanel, vitton, Dior, osv) har butikker, husker ikke navnet på gaten men det kan du søke på! Jeg hadde ikke råd til en ting da vi var der, men gøy å titte likevel... Trodde jeg var kommet til himmelen! Hihihi!

  Når det gjelder spisesteder så bare ramlet vi inn på steder som så fine ut, så her har jeg ingen anbefalinger! Kan tenke meg det er slik som alle andre storbyer - at de spisestedene som ligger litt utenfor turisttråkket er bedre og billiger...

  Da vi var i Paris kjørte det turistbusser rundt til de mest kjente severdighetene, og man kunne hoppe av og gå på busser som man ønsket hele dagen. Var ikke veldig dyrt heller! Regner med at dette er mulig enda - Metroen er også grei, og ganske oversiktelig i grunnen! Taxier regnes som dyre, men vi tok den tvers gjennom byen og betalte ikke spes. mye for det.(Etter Norsk målestokk!) Men her er det lurt å avtale pris på forhånd.

  Håper dette var til litt hjelp;)

  Når skal dere reise? Hvis det er vår eller om sommeren kan jeg tenke meg at picknik i parken ved Eifeltårnet er koselig og svært romantisk :D

  Klem, I

  SvarSlett
 16. Meg igjen:
  Den gaten med designere som jeg nevnte før heter Avenue Montaigne, ( Det er designere som Gucci, Ralp Lauren, Calvin Klein, Dior og Prada som ligger her... Sorry litt feil i forrige innlegg!
  Vitton ligger i champs-elysees..

  Klem, I

  SvarSlett
 17. Hei, og grattis med flott gave. Det er vel den beste gaven, det er jo bare opplevelser vi kan bli rike på.
  Jeg var i Paris for 6 år siden. Kjempeopplevelse. Vi bodde på ett rimelig hotelle i Latinerkvarteret, men husker ikke hva det hette. Der er det masse kafeer og små butikker, samtidig som det er gåavstand til Seinen med Nothre Damm og alt. Vi såg vel det de fleste turister må få med seg første gang som Eifeltårenet, Sachrecouer (sikker ikke rett skrevet), Nothre Damm, Shamps Elysee, Triumhpbuen, båttur på Seinen + shopping på La Fayette ( der må du bare ta turen) +++++++ Du har virkelig noe å glede deg til. Det må da være Europas flotteste by. Jeg vil tilbake !!!!
  Men først så håper jeg at du får en koselig helg.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 18. Åååå, heldiggrisen - så fantastisk!!! Ser du har fått mange gode tips her, Paris er nydelig!♥ Ha en flott helg oppi skyene:) KLem Heidi

  SvarSlett
 19. Heldiggris- Paris er bare helt fantastisk.
  Vil bare anbefale deg å rusle rundt å kjenne på atmosfæren. Sette deg ned på en fortauskafe og kikke på livet, spis en jordbærterte med en god kaffe til. Du rekker ikke alt uansettt så ikke stress. Men Eiffeltårnet er jo ett must da.

  SvarSlett
 20. April er jo ikke så lenge til :) Ja det er greit å forberede seg litt. For å få med seg mest mulig av det dere vil. Kansje jeg også skal ønske meg paristur i gave? :) Klem Signe

  SvarSlett
 21. Å så heldig du er*
  blir nok herlig kan jeg tenke meg.Aldri vært der selv, så har godt kunna tenkt meg dit en gang.

  Tusen takk for hyggelig kommentar om soverommet vårt forresten :)

  ha en strålende flott helg
  Klem fra meg*

  SvarSlett
 22. Hei Cecilie
  PARIS ♥ er en fantastisk by – åååå som jeg skulle ønske jeg kunne dra dit igjen. Var der for over 20 år siden, men det var en arrangert tur og har dessverre ingen tips og gi deg (det meste finnes vel også på nett…) Men gled deg i alle fall, bare det å sitte på en ute-kaffe og se på alt som rører seg er en fornøyelse…. Må si du er tøff også som sier opp jobben… det står det respekt av, mange som er der de er og misstrives! Lykke til med søknad og cv skrivning, og ikke minst jobb – vanskelig å si hva som er den rette måten å skrive søknader og cv på, men vet det finnes mye info på nett… Ønsker deg i alle fall en fin fin helg videre, klem fra Mette

  SvarSlett
 23. Gratulerer!!!! Det blir vel fint! Jeg har vært i Paris tre ganger, men siste gang var for over ti år siden. Har ikke så mye shopping-tips, men Louvre må du se. Det er gigantisk, så hvis du ikke er kunst-ekspert og vil se alt, kan det lønne seg å plukke ut noe du vil se, f.eks. Mona Lisa, Nike-statuen etc.. Du må ta en tur til Montmartre der Sacre Coeur ligger og der er det hyggelige kafeer og også et Dalí-museum som er ganske kult. Eiffel-tårnet er et must og Triumf-buen. I alle fall hvis du ikke har vært der før. Hvis turen er på vår eller sommeren er det superfint å ta en båttur på Seinen.

  Gleder meg til å høre mer om turen din!

  Sol

  SvarSlett
 24. Hei snuppa!
  Jeg har noe til deg inne hos meg!
  ha en fin søndag.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 25. Å så herlig! Gled deg. Sørg for å spise en croissant på et riktig bakeri.

  God tur!
  Emma

  PS
  det var mitt kjøkken du såg. :) fra Kvik

  SvarSlett
 26. Bonjour madame...så heldig du er. Ser du har fått mange fine tips allerede..hvis du vil vite mer, la jeg også ut noen bilder fra vår tur dit i fjor mai. Men et must er Latinerkvarteret og Bastillepl....pluss sett av en hel dag på et marked utenfor byen, tror jeg noterte ned hva det het også...Og ikke glem joggeskoene. Proffite de la vie..Maliva

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin