søndag 31. januar 2010

Speilet fra finn.no

Jeg har lenge vært på utsikt etter et speil med litt utskjæringer, som skal være rett over spisebordet. Har sett et par stykker på finn.no. Men så fant jeg den jeg har sett for meg i tankene mine. Se på den!! hva syntes du ??

Det er helt nydelig og jeg er kjempe fornøyd!! :-)
Den skal jo vaskes litt og henges opp på veggen, men jeg må jo bare vise dere det jeg har kjøpt!
*

Men før jeg kjøpte det hadde jeg store planer om å spraye den hvit, men nå er jeg ganske så usikker. Det er i ekte tre og det er blad gull på den!
Jeg har mye hvitt i stua + har sølv stålamper..
Jeg trenger hjelp! hva syntes dere?? skal jeg ha den i originalen?eller skal jeg male/spraye den hvit? Den er jo ganske så lekker i gull!!
Er det noen å som kan hjelpe meg med fra hvilket årstall det er fra ca??

27 kommentarer:

 1. Så lekkert det speilet var - så heldig du er som har fått tak i dette!

  Synes du skal beholde det slik som det er, ikke alt man skal "pimpe" i allefall ikke bladgull;)

  Ha en fin søndag videre,
  klem,I

  SvarSlett
 2. Dette var lekkert, et funn. Jeg tror jeg hadde beholdt det slik, er jo bladgull.

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 3. For et nyyydelig speil du har fått tak i:) Jeg er også veldig hvit og sølv så i utgangspunktet ville jeg nok ha malt det hvit, med det var jo veldig fint som det var også da:) jeg har en kjempegammel parafinlampe i gull, den var opprinnelig i sølv, så jeg har hatt litt lyst til å ordne den i sølv igjen men tørr ikke helt begynne med det i tilfelle den skulle bli ødelagt. og så syns jeg den er veldig fin som deg er og litt gull blandtt alt det hvite kan vel ikke skade;)
  ha en fortsatt fin søndagskveld:)
  klem

  SvarSlett
 4. Heng det opp som det er, da ser du det bedre:-), men jeg tror du skal ha det i gull!!
  Lisbeth

  SvarSlett
 5. Hei.KJEMPE FINT.Nydelig med gull.Fint med hvitt også.Vanskelig valg.Håper du bestemmer deg.Ha en kjempe fin Søndagskveld.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 6. Jeg synes du skal beholde speilet som det er! Helt klart!

  SvarSlett
 7. Hei. Gud, så lekkert. Jeg har jo ikke peiling, men er du sikker på at det er gammelt? Det lages jo så mye etterligninger. Forøvrig så ville jeg beholdt det slik det er, tror det kommer mere gull fremover nå, og så er det jo bladgull. Prøve deg frem litt før du bestemmer deg iallefall. Ett kupp altså, var det dyrt? Hehe, nysgjerig vettu, men trenger ikke svare!
  Du er iallefall heldig som har fått tak i det.
  Ha en fin kveld videre.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 8. hei

  oppdaget siden din idag - helt nydelig speil du har fått deg. Er du usikker ville jeg henge det opp som det er og heller vente å se det litt an..
  blir spennende å se hva du gjør
  hilsen Anita S

  SvarSlett
 9. Wææææo, for et fantastisk speil!! Jeg er jo stor fan av hvitt, men jeg må si at jeg ville beholdt det der slik det er altså! Jeg tror ikke at det vil kræsje med alt av sølv, den har jo den rette stemninga! :D

  SvarSlett
 10. Jeg synes du skal beholde det sånn! Tror gyldne toner er på vei inn nå, og så var det jo en nydelig gullfarge, ikke glorete i det hele tatt :) Det kostet 130 per person å komme inn på det utestedet, og huff, det var forferdelig! Stemningen var ikke koselig i det hele tatt, bare sånn se-og-bli-sett-sted. Håpløst! Jaja.. Skal ikke dit igjen på kveldstid i alle fall!

  SvarSlett
 11. Det var et helt nydelig speil. Jeg hadde beholdt det slik som det er :)

  SvarSlett
 12. Nei du må ikke ødelegge dette vakre speilet med å hvitmale det.Har du virkelig kjøpt det på Finn.no.Misunner deg. Nydelig.
  Klem

  SvarSlett
 13. Tusen takk for kommentar!! :)
  Helt ærlig så ville jeg ha latt det være slik som det er.. Du kan jo lage et "nytt" hjørne som er med gull en sølv! :) Gøy med variasjon da..

  Stor klem fra
  Christina

  SvarSlett
 14. Hei igjen.Du sa du var interisert i sokker.Har bare ett par igjen nå.De til høyre nederste bilde.Men de er 42-43 str og så er de mørkere blå i bunnen enn på bilde.Jeg synes dem er fin.Hvis ikke du er innterisert så kan jeg strikke ett par til deg efter att jeg er ferdig med hekleteppe i oldemorsruter som jeg skal ha til salgs.Få høre fra deg i tillfele noen andre er innterisert.Ha en riktig fin kveld videre.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 15. nydelig speil, jeg hadde nok beholdt det som det var, men det er såklart om gull passer inn hos deg!
  Servietter er en svakhet her;) Om du syntes det var noen i skuffen så må jeg innrømme at jeg har noen i en annen skuff også ;) hihi...

  Klem Hege

  SvarSlett
 16. Hei Cecilie...
  Nydelig flott speil... heldige du ;o) Jeg tror jeg hadde hatt det slik som det er... Jeg har akkuratt samme speil, bare i sort og gull ... Jeg har hatt det siden tidlig på 90-tallet! så jeg har begynt å bli veeeldig lei det, og hadde tenkt å male/spraye det i en annen farge. Men jeg er glad jeg ikke gjorde det. Ønsker deg en riktig flott uke som kommer. Klem fra Mette

  SvarSlett
 17. Hej vännen
  Tycker att du ska behålla den som den är. Om du har mycket vitt så passar det ju bra med guld. Om detta är bladguld är det synd att måla över.
  Kram Agneta

  SvarSlett
 18. Jag igen...Välkommen till mig, har en liten utlottning av ett vårligt smycke.
  Kram Agneta

  SvarSlett
 19. Speilet er kjempelekkert!
  Jeg ville nok ventet med å male/spraye det hvitt.
  Godt kjøp, gøy når man kan finne slike ting brukt...

  Nydelig ny header dere har fått også!

  Ha en fin uke!

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett
 20. Lekkert speil!!! Synes slike speil med utskjæringer er så utrolig flotte og dekorative! Hmm..gull eller hvitt er vanskelig, selv er jeg ikke glad i gull, men synes det er veldig fint hos andre. Jeg ville nok ventet litt med å spraye det siden du ikke er helt sikker. La det være gull en stund så ser du da om du vil beholde det slik eller om du vil fornye det til hvitt. Dumt å gjøre noe forhastet som du ikke kan endre på senere..

  Ønsker deg en fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 21. Flott speil! Jeg er mest glad i hvitt og sølv, men det er bestandig et vanskelig valg om man skal beholde orginalfargen eller male over med ny...

  Ha en fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 22. Hei hei igjen.Du lurte på vor mye jeg skal ha får teppe i oldermorsruter.Hvet ikke ennu får se hvordan det blir og hvor stort.Skal være hvit i mellom rutene og hvit kant i rundt.Skal sette det ut på bloggen når det er ferdig så skal du få se og få kjøpe det først hvis du da er innterisert.Ha en kjempe fin Tirsdagkveld.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 23. Oh, så lekkert et speil!!! jeg ville ikke ha malt det hvitt - ikke i første omgang iallefall! Heng det opp som det er - og blir du lei, eller ikke synes det passer inn, så kan du jo heller pimpe det senere! Det var i hvertfall utrolig fint sånn som det var nå!!! Heldiggrisen!!!
  Stor klem fra Lunalu

  SvarSlett
 24. Hei! artig at du likte håndklærne jeg og janomen har laget:) jeg lager det jeg vil sy på pc'en og så er det bare å feste broderirammen og feste den til symaskinen og trykke på start, så det er veldig enkelt;)

  ønsker deg en fortsatt fin uke:)
  klem

  SvarSlett
 25. Nydelig ramme! Jeg hadde hengt det rett opp uten å tenke! Finner du ut at gull ikke er riktig, etter at du og speilet har bodd dere sammen, er det fort gjort å fikse det. Det er verre andre veien ;-) Artig med slike kupp!

  SvarSlett
 26. Nydelig speil. Jeg trur jeg har villet prøvd det slik som det er i første omgang. Så får du heller se siden.
  Utrolig hva du finner på finn.no da. Har gjort noe kupp der nå vil jeg si. hihi.

  Ha en flott uke videre
  Klem fra meg*

  SvarSlett
 27. Kjempefint speil! :) Så heldig du er som fikk kloa i det!

  Her er det alltid bare dårlige ting (og veldig få ting) som ligger på Finn, litt kjedelig!

  Ha ei fin uke:)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin