tirsdag 25. januar 2011

Ryddedag


I dag har dagen gått i å rydde og vaske soverommet. Ingenting er som nyvasket soverommet, man sover så mye bedre da - føles det som.

Her har jeg fått malt den ene skapdøra, som er til soverommet. Som så slik ut;


Og jeg hadde jo fått kjøpt inn knotter som jeg skulle skru på..

Men neida, den var jo ikke lang nok!!!

Kjempe surt, når man har funnet noe man vil ha.. jaja, får bruke de til noe annet - en annen gang! Da må jeg bare ut å kjøpe nye da ( Så synd ..hihi)

Og smykkeskrinet som jeg har hatt en stund, som jeg laget av en gammel koffert. Det samler opp masse masse støv merker jeg.. Så jeg må dessverre lukke kofferten, så i dag har jeg fått ryddet litt i denne. Og funnet masse smykker som jeg ikke skjønner at jeg bruker, må bli flinkere til å bruke alle smykkene mine!
Her har jeg fått ryddet opp øredobbene som hang inni kofferten.
Og nå ser det slikt ut!!
Har også bestemt meg for endelig å kjøpe inn enda et klesskap, og en kommode til soverommet. Har fått med meg at de har salg hos Jysk, så tenkte meg en tur innom der i morgen og titte.
Ha en fin tirsdag!!

5 kommentarer:

 1. Hei:-) Du trenger ikke nye knotter!! Du må bare frese ned litt på baksiden av skapdøren. Det gjør du med et bor som er like stort eller litt større enn bakdelen på knotten. Lykke til:-)
  Klem Mette

  SvarSlett
 2. Søren, flere knotter altså... ;)

  SvarSlett
 3. Nyvasket soverom hørtes herleg ut... Burde ha tatt vårt også snart, er redd der er ein del støv på toppen av skap og på gulvlistene under senga... Men, har ikkje så masse overskudd og energi for tida, så det får nok vente... Satser på at energien kjem tilbake når det vert litt meir vår og lyst...
  Stilig smykkeskrin du har, det var ei artig løysing.
  Ha ein fine kveld vidare.
  Klems

  SvarSlett
 4. ååh det hørtes deilig ut..å ganske inspirerende.
  Synd med knottene,men de var da lekre så du finner nok noe de kan nyttes til;)
  Fortsatt fin fin uke!

  SvarSlett
 5. Ja nyvasket soverom er best =) Synd med knottene da, de var jo så fine!!

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin