tirsdag 8. desember 2009Jeg har åpnet posene og har fått hjelp til noe.. litt på gulvet i stua, og i gangen, men der hadde vi allerede lister, men vi kunne ikke dra av de når vi skulle legge gulv. Da ville vi ødelagt alt, så vi har noen små hvite.


Sånn har det sett ut.. Ferdig resultatet kommer senere-når det er HELT ferdig!
Alle listene hadde vært oppe om ikke hele leiligheten bestod av mur, må nesten ha borre maskin for å på plass listene..
*
I går hadde jeg fri, og mamma stod plutselig på døra. Overrasket meg skikkelig-hadde med frokost og satte i gang å hjelpe meg med støvsuge leiligheten, og vaske kjøkkenet!
Etter en lang og slitsom jobbe helg, aner du ikke hvor mye det betydde for meg mamma! Tusen takk! Du er VERDENS snilleste!
Men jeg stod ikke bare å så på, jeg var med..var som gamle dager det, da jeg bodde hjemme og da vi vasket eller lagde mat (eller jeg lagde maten) så gikk jo skravla i ett! Så mye lettere å gjøre ting, når man er to!
Igjen Tusen takk!!
*

Begynner dere å bli ferdig med julegaver?jeg begynner å kjenne at jeg får snart panikk! Vi har bestemt at vi skal feire julaften, med min samboer sin familie,hjemme hos oss! Og da blir vi 8 stykker(kanskje ikke så mye tenker noen), men det er mye å inn i hus-og gjøre klar for en så stor middag(som bli vellykket). Men heldigvis så har jeg så snill svigermor som har tilbudt seg å lage middagen, og jeg er 10 kilo lettere..
MEEEN jeg er enda ikke ferdig med julegaver.. er det noe som kan hjelpe meg med julegaver til min samboer? jeg syntes det er så utrolig vanskelig!Han ønsker seg plutselig ingenting han nå..
*

I morgen er det fotpleie time etter jobbe tid (ser fram til etter timen, ikke alltid like godt når de holder på..men føles alltid bra etterpå) og så er det rett ut på juleshopping, å bli ferdig med alle gavene. Orker ikke å ha det hengende over meg lenger..
Jeg lover meg hvert bidige år at jeg skal begynne med julegaver tidlig, men jeg klarer aldri det. Begynner alltid i desember, må bare slutte å love meg ting.. holder det aldri uansett ;) hihi
*
Nei, nå skal jeg ta å begynne å skru sammen spisebord stolene vi kjøpte på IKEA!

3 kommentarer:

 1. blir ikke egen bil helt enda, låner mamma's gamle enn så lenge. har ikke helt råd til alle utgiftene som fører med seg å ha bil nå..
  hmm, snart ett år siden tror jeg.. siden jeg slet så med teorien mistet jeg helt gnisten til å fortsette..!

  off, har ikke kommet i gang med julegaver jeg heller, får ikke begynt før neste uke, iik!

  Klem! :)

  SvarSlett
 2. Hei.Så fint det blir til dere.Så kjekt å ha en snill Mamma som kommer å hjelper til og så med god frokost.Deilig.Ta det med ro.Jula kommer uansett hva du gjør å så rekker du og kjøpe julegaver det er jo en liten stund til jul ennå.Ønsker deg en riktig fin førjulstid.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 3. Så snill mamma du har!
  Ha ei herleg helg:)
  Klem Anne

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin