tirsdag 29. desember 2009

Titter innom en tur..
Jeg har jobbet både julaften, 1 juledag..hatt masse besøk og julefeiring, og jobber i romjulen. Så jeg har ikke hatt mye tid til noe blogging. Men snart har jeg litt fri, og det gleder jeg meg til! Her er den eneste nissen i mitt hjem.

Håper alle koser seg i romjulen og har fri!
(beklager at jeg ikke har fått svart på forrige innlegg,men det kommer.Ville bare gi et lite livs tegn )

5 kommentarer:

 1. Nei det er vel slik for oss alle.Travle juledager. jeg synes det er koselig å titte litt innom andre blogger innimellom
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei Cecilie
  Ja, jeg skulle ha skrevet til deg tidligere, men har ikke vært i form i julen. Håper på bedre dager fremover. Kjempesøt nisse du har i alle fall, og rosetten du valgt var kjempefin… jeg også ønsker meg slike! :o)
  Ang scrapbook gavene du lurte på, så spurte du om tips. Vet ikke om jeg kan hjelpe eller du får inspirasjon, men kan sende deg en ideè i alle fall ;o)
  Jeg ser at du ønsker å bruke den gamle teksten. Den kan være fin som bakgrunn på en kollasj (enten heldekkende eller i en stripe nedover), bruk et eller flere bilder som er i sort hvitt av f.eks deg selv, en gammel barnesko, sølvskje eller lignende, hvite blonder, sløyfer. Bruk både ting, papir, stoff, blonder, broderi og lag det i en 3D-ramme! Hm… eller lag noe som er fra julen eller en reise…. Ser at du har fått litt juleting som kan brukes eller billetter (en reise), sammen med bilder fra barndommen din eller noen du er glad i (mamma, pappa, kjæreste eller lignende)… vet ikke om dette hjelper eller om du blir bare forvirret… men det finnes mye flott inspirasjon på nettet…

  Ønsker deg en fortsatt fin romjul og jeg gleder meg til å følge med bloggen din i 2010. Stor klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Hei.Så koselig nisse.Nydelig var den.Kjekt att du nå snart for fri.Men sånn er det noen må jo jobbe i Romjula ellers så stopper jo Norge opp.Ønsker deg en riktig fin Romjul videre.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 4. Hei Cecilie :)
  Så fin en nisse!
  Håper alt står bra til med deg ? Her går jeg bare å teller dager nå.. Bare vi holder oss til Januar!

  Klem i natten

  SvarSlett
 5. Fin den nissen var:)
  koselg at du vil være med på give awayen min:)
  ønsker deg en flott nyttårsfeiring og et supert nytt år:)
  klem

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin