søndag 2. august 2009

Da er vi i gang med stua!

Da har vi begynt, jeg har tatt på kvistlakk, samboeren har tatt av listene og en bit av gulvet,for vi skal jo skifte gulvet etter vi har malt stua. Og ting er ikke gjort det så lett for oss. Og det er haugevis med lim under gulvet. Så det blir en h..... jobb å skrape av. Men skal ikke tenke på det NU! Nå skal jeg sette i gang med heft grunn på brystpanelen. Jeg ville jo egentlig ikke ha bryst panel. Men vi har jo ikke tenkt å bo her evig, så da gjør vi det bare lysere og finere!
Har hatt en bitte liten pause før jeg skal virkelig starte..
Vi har jo begynt med oppussingen rett før vi begynner på jobben igjen, hihi kanskje ikke så bra planlagt. Men vi ville ha ordentlig ferie vi også! så da tar vi oppussingen nu!
Så skal jeg lagt ut sofaene ut på finn.no og andre ting som vi vil bli kvitt. Som man bare sparer i tilfelle noe, som man egentlig vet ikke er noe vits!
Ha en kjempe kos søndag alle sammen, kunne egentlig tenkt meg noen timer på sofaen og tatt det med ro og sett på litt filmer.. men..

8 kommentarer:

 1. Hehehe....det kommer til å bli kjempeflott når dere er ferdig!
  Er enig med du, man må ha ferie også!
  Lykke til og ha en arbeidslysten søndag;)
  Her skal vi gå gjennom badene i dag....sikkert masse som ikke trengs lenger;)
  Men nå begynner det å bli tomt her....har et sånt ekko i nesten alle rom nå....hehehe
  Ser du har meldt deg på en konkurranse jeg ikke har sett så den må jeg sjekke ut;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 2. Lykke til! Blir gøy å se det endelige resultatet :) Klem

  SvarSlett
 3. Det var en nydelig hytte, kanskje ta turen dit en gang;)
  Godt at du ser de, jeg ser ikke mine og heller ikke noen andre sine, så da er det sikkert noe her hos meg som ikke er som det skal....hmmmmm
  Detektivarbeid!
  Klem

  SvarSlett
 4. Lykke til :) Det blir sikkert kjempefint når dere blir ferdige!

  hilsen Margrethe

  SvarSlett
 5. Hei hei!

  Jada, det er marked i Gamlebyen på sømdager også, dog mye mindre enn det som er på lørdagene. Var der i går også, og det kan faktisk ikke sammenlignes... Men fant noen små skatter i dag også, bl.a et gammelt vaskebrett jeg skal ha på vakerommet når vi er ferdige (",)

  Danset med danserne til LadyGaga, de kunne desverre ikke ta oss med på konserten, da de fikk altfor kort tid til å forberede oss, men innerst inne trodde jeg vel det var for godt til å være sant... Men jeg ble plukket ut sammen med en til som de beste danserne, og det var kjempekult! Ble filmet sammen med hennes dansere, og bare det var morsomt og verdt turen (",)

  Ser dere er i gang med stuen, gleder meg til å følge utviklingen!

  Ha en riktig fin søndagskveld

  klem fra *A*

  SvarSlett
 6. Ja,da fikk jeg til å følge deg vet du. Jeg la jo bare til i blogglisten, å trudde at det var slik man følger en blogg. Er ikke helt mester på dette enda akkurat. Men det kommer seg;)

  Ser ut til at dere har litt å holde på med, blir vel kjempe flott til slutt tenker jeg:)

  Klem fra Lykkehjem!

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin