lørdag 1. august 2009Dette fikk jeg av mamma da jeg var hos henne sist!
Det er noe mamma og pappa laget kirsebær likør i, er det noen som har noen idé/tips om hva jeg kan gjøre med denne? Har lyst til å gjøre noe morsomt med den? Kom gjerne med masse tips!! Det er kjempe gøy med tips fra andre!!

Og jeg har fått kjøpt den ene knotten jeg manglet, til nattbordene våres. JIPPI!!
Så da er det jo bare å bli ferdig å male nattbordene.Blir gøy å bli ferdig..
Har kjøpt heft grunnlag i dag å, må male og pusse opp leiligheten,men nå er stua det første prosjektet! Gjøre det litt mer attraktivt når vi skal selge leiligheten(prøve å gjøre det billigst mulig også), blir ikke før om 1-2 år vi skal selge leiligheten og se etter hus!

4 kommentarer:

 1. Det er nok lurt å pusse opp litt med tanke på salg.

  Fine knotter du har funnet :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Ser at vi tenker likens. VI ønsker også å selge og kjøpe hus om noen år. Så all den tid vi bruker på oppussing nå kommer godt til nytte den dagen man skal selge.
  Flotte knotter. Liker så godt slike glassknotter. Har 21 glassknotter liggende som jeg skal ha på kjøkkenet og badet.

  SvarSlett
 3. Så koselig at oppskriften står på flasken;) Kanskje du kan bruke den som lysestake- spraylakkere den først i ønsket farge, eller som blomstervase, eller til flaskepost;)
  Lykke til med oppussingen;)

  SvarSlett
 4. Hei igjen.
  Ja men da er jeg med på "pay it forward" da!!!
  Ja alle kan få bloggsperre av og til, har kjent det jeg også. Mens andre ganger bobler jeg over av ideer. Har ikke noe godt forslag til deg grønne flasken din , men den var innmari fin veffal.....Gleder meg til dine oppussingsprosjekter, alltid gøy å følge med på forvandlingen.
  Jeg har selv noen prosjekter for høsten, mye småting som skal males, og alle mine røde detaljer som jeg nå har hatt en god stund, skal bort! Så følg med.
  Synd med jobben din, men håper du vil trives i den nye.
  Så kanskje vi kan treffes på kafe en vakker dag!?

  Skal maile deg ang adr min.

  Klem Ann<3

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin