torsdag 27. august 2009

Høst klær

Her er høst moten - kommer mye strømper med mønster og sjekk skoene!Mange fine jakker, fant det på denne siden og kopierte bildene derifra. Mye fint! Nå er det bare å begynne å pakke seg inn igjen!


3 kommentarer:

 1. nydelig mote:) elsker disse fargene :))

  ha en kjempe fin høstdag!

  klem fra Lillan

  SvarSlett
 2. Herlige klær du viser :-) Og de skoene er til å dø for!! Bianco ikke sant ? Så de når vi var i Oslo!

  Da har jeg kommet hjem, kontrollen gikk kjempebra og lillemora har det topp! Hjertet hadde ca 144 slag i minuttet som var perfekt :-) Ellers er jeg videre sykmeldt til oktober, så blir det ny sykmelding etter det om ikke noe helt fantastisk skjer med kroppen :-p Noe jeg tviler på, men er jo greit å gjøre det på denne måten. Så har kontrollen annenhver gang til jordmor og legen min!

  Håper du får en fin dag!
  Klem J

  SvarSlett
 3. Hei du:)
  Her var det virkelig mye lekkre klær. Må si jeg gleder meg stort til høsten kommer for fullt. Elsker å pakke meg inn med varmt og deilig ull,tenne stearinlys og sitte med en god bok;)

  For å svare på spørsmålet ditt, så er vi på utikk etter hus på landet. Skal kjøpe ja, så håper det dukker opp noe vi ser etter. Vi bor i en leilighet på 40 kvm, i byen nå (Byåsen). Så vi er moden for å finne oss noe større og som er bare vårt på en måte, og ikke naboer på alle kanter som skal ha med seg hver ting som skjer. Ja,det er noe med det å bo i borettslag altså. Så vi ser for oss ett hus ca 30-45 min fra byen med bil. Vi blir jo lykkelige eiere av en liten valp til våren å,så da passer det seg bedre med hus,enn leilighet. Andre kjøper hus når de skal ha barn, vi når vi skal gå til anskaffelse av hund.hehe;)

  Ha en flotters dag videre da.
  Klem til deg fra meg

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin