tirsdag 25. august 2009

rydde i skapet

I dag har jeg vasket klær og små ryddet, så bestemte jeg meg! Nei nå er det nok, skal rydde i kles og sko skapet- og kvitte meg med alt unødvendig! Det jeg ikke har brukt osv-skal bort! Gis vekk til venner eller frelsesarmen. Har jo eldgamle skap som er bygd inn i veggen. Men har giddet å rase de ned, mye skap plass er jo godt å ha.
Jeg er tydeligvis mer rotete av meg enn hva jeg har trodd, er så lett å bare stappe ting inn i skap eller komoder. Men man må ta en ordentlig rundgang innimellom, man sparer på en del unødvendige ting.
Sånn så det ut etter jeg fikk ryddet litt.. -mye som skal puttes i boden og ting som skal kastes.
Øverste delen av skapet fikk jeg ikke gjort med engang. Pluss alle jakkene har jeg ikke tittet igjennom enda, hva som blir og hva som skal bort.Gått når man blir kvitt litt rot!
(jeg er flink til å begynne på nye prosjekter hele tiden, litt dumt når ting er halvgjort rundt omkring.Bare jeg som kan gjøre noe med det..)Så fant jeg favoritt skoa mine, lenge siden jeg har brukt de- må nesten på party for å bruke disse. hihi
I morgen er det flere skap som skal bli ryddet og ting som skal kastes og i boden.
Nei nå er det dusj så er det senga..
Hoppe tidlig i seng, er så sinnsyk trøtt for tiden.. ingenting er som ny dusjet og nytt sengetøy.
Mmmmm nattinatt folkens.


5 kommentarer:

 1. Det er deilig å få ryddet i rotet. Får "puste" etterpå liksom...Det ble skikkelig fint da. Stå på.

  Natta til deg.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 2. Godt å få ryddet litt, det trengs hos meg også!
  Hmm, rydder stadig vekk, men må jo være flink til å rote også da ;O)
  Lekre sko du har!...party party!

  Ha en fin kveld!
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 3. Deilig å få ryddet, sortert og kastet eller gitt vekk;)
  Natta

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg hadde også tenkt å rydde i klesskapet i dag! Gruer meg nesten litt,,, for det råder et salig kaos der nå!...også er jeg jo ikke så gla i å kvitte meg med ting heller, men det er vel bare å gå på!

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 5. Hei søte du!
  Aaah, løsning på problemet. Jeg hadde en liten slettetabbe her i morges når jeg skulle administrere de bloggene jeg følger! Så kom jeg borti slettknappen hos en blogg jeg ikke fikk med meg hvem var sin. Selvfølgelig vil jeg følge deg :-) Så legger meg til igjen! *hihi, flau*

  Det går veldig bra her! Litt ensomt nå når Anders dro på jobb idag, men 14 dager går fort og plutselig er han hjemme igjen! Sliter jo fortsatt med bekkenet, så skal til lege i morgen. Håper vi finner ut av hva jeg skal gjøre, ellers blir det videre sykmeld. Noe som egentlig ikke gjør meg så mye!

  Hvordan er det med deg da ? Ser frem mot helgen ?

  Klem

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin