torsdag 22. oktober 2009

(Bildet lånt av lommelegen.no)

Formen føles ikke noe særlig bedre, hadde feber i natt og våkner av at jeg nyser. Og pluss at det er vanskelig å puste, all luft føles så utrolig tør. Så har jeg selvfølgelig klart å smitte min samboer..hehe stakkars, han skulle ta vare på meg i går. Men jeg har tydeligvis en liten aura rundt meg med bakterier, så han er dessverre dårlig han og.

Så i stad da vi skulle ta en tur innom butikken, kommer min samboer inn med røde øyner og nyser hele tiden (sånn jeg holdt på i går). Og jeg hoster og nesa renner.. Så vi følte vel egentlig at alle folk flyktet vekk fra oss, hehe jeg skjønner jo det godt! Men vi må jo ha mat vi og, men nå er vi trygt hjemme med mat for både i dag og i morgen. Satser på at formen min er bedre i morgen.. Kjedelig og slitsomt å ligge sånn som det her hele tiden..4 kommentarer:

 1. Det kan ikkje vere svinen som er komt til dere då...?! Dere har vel ikkje vondt i ledd og slikt og?!?

  SvarSlett
 2. Stakkars... dere får holde senga og kose dere som best som mulig. Er mye rart som "går" for tiden og det er best å være forsiktig.
  Takk for koselige ord på bloggen min. Jeg skulle no ha lagt ut noe nytt snart... sukk... men formen er ikke på topp for tiden, men det kommer noe snart.
  Ønsker deg og din samboer god bedring, så titter innom igjen jeg vettu ;o)
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Jeg vil bare ønske dere begge riktig god bedring, og en fin helg nå som det snart er fredag. :o)

  SvarSlett
 4. Stakkars dere.
  God bedring til dere begge to;)
  Klem

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin