torsdag 1. oktober 2009

Da har jeg skaffet meg parykk, jeg prøvde en haug med forskjellige. Men jeg kledde rett og slett ingen. Damen i butikken, begynte å bli rimelig oppgitt over hvor lite jeg kledde. Så alle sånne med litt crazy farge ble jeg bare blek i, og sånne med litt fletter, hippie parykk osv. Så jeg bare rar ut.
Så det ble en litt mer nøytral farge og men en liten forandring da var at "håret mitt" var mye kortere enn hva jeg pleier å ha. Så det blir en veldig liten forandring. Hun dama i butikken sa jeg kledde den, enten for at jeg brukte litt tid eller så var det faktisk sant. Men jeg må nok også passe på å sminke meg litt ja, sånn at jeg ikke blir for bleik, for utrolig hvor glansfullt en parykk er. Det er i hvertfall helt klart.
Og i dag igjen så kjørte bussen rett for øynene mine, lettere oppgitt. Selvom jeg vinket og løp, og jeg så at han så meg. Men gidde å stoppe og la meg løpe 30 meter, det gadd han ikke. Så jeg gikk litt + knipset noen høst bilder.Som jeg skal se om jeg får lagt ut etterpå.. Jobber kveld nå(litt rolig akkurat nå), og tidlig i morgen igjen. Får se om jeg orker etterpå, hvis ikke blir det i helga. Da skal jeg prøve å få tatt enda mer høst bilder.
MEN så lurer jeg på en ting??
Når skifter man til vinterdekk? Er det ikke en ("seinest") dato?

1 kommentar:

 1. Hihi. Du må du ta ett lite bilde av deg så vi får se.(med parykken:) Labratorie tekniker høres spennende ut da.Interessant.

  1 november er skifting av dekk. Hvis ikke forholdene er slik at man må skifte før.

  SÅ koselig med han snille bussmannen da.Tydeligvis stått opp på feil fot han.

  Ha en fin kveld videre
  Klem*

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin