fredag 30. oktober 2009

Morgen bilde og SOFA


I går var det litt stille fra min kant, var en i familien min som hadde havnet på sykehuset i løpet av natta. Det var en ganske så slitsom og lang dag, men nå alle både her og andre i min nær omkrets på bedringens vei, takk og lov for det! Det tar på med mye sykdom rundt omkring..
Men i så fall her er to bilder jeg tok hjemmefra i går, ser det under -begynner å bli ganske så kaldt ute nå.. bbrrrr..

SÅÅÅ er sofaen ankommet! De som kom for å levere det, ringte akkurat i det vi var på vei inn i matbutikken. Det var bare å kaste seg inn i bilen og kjøre hjem igjen. Og vi hadde jo betalt for at de skulle montere og ta med emballasjen. Det var godt å slippe å knote med sånne ting!


Her er vidunderet vårt! (i mine øyner)

Denne "ligge plassen" gjorde sånn at jeg slapp å presse inn en stor lenestol til min kjære samboer. Hihi så jeg fikk beskjed "Dette var min plass"
( Yeah right.. må jo la han tro det;) )

Det kom med puter også, hva syntes dere? Jeg syntes at putene skal kræsje skikkelig, så jeg burde vel kanskje meg andre farger på putene..tips?
Må jo også ha teppe under sofaen og stuebordet, hmm... tenker lyst teppe!
Pynter opp med en liten potteplante.


Sofaen var jo litt større enn hva jeg trodde, så dette her er resten av stua vår (se over rotet). Heldigvis hadde vi ikke kjøpt noe spisebord enda, men det er planene at den skal stå her.. Så da er det bare å begynne å titte på finn.no og andre plasser da. For vi må jo ha en del smalere enn hva jeg hadde regnet med.. Og lys må vi jo opp i denne stua, det er jo så mørkt!
Så det blir Ikea tur i morgen tidlig! Da blir det titting etter teppe, puter og kanskje stålampe.
Gleder meg!Ønsker alle sammen GOD FREDAG!
(kommer flere bilder i kveld)

10 kommentarer:

 1. Hei Cecilie! Den sofaen var jo griselekker!!!! Det er så deilig å slappe av på "sjeselongbiten", så pass på at det er du som får den biten! hi hi
  Vi får se hva ungene finner på i morgen - skal nok skrive opp hva de lager, og knipse noen bilder!!!
  Måtte smile da jeg så du hadde skrevet at du hadde blitt litt for glad i meg...men så skjønte jeg at det var Tzatzikien du snakket om. O'skuffelse...kniser!!!!
  Ønsker deg en super fin feiring i morgen! Jeg har planer om å få tak i en cd med mange skumle lyder....
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 2. Hei på deg.
  Nææh.Se der ja,står vidunderet å lyser. Bare en ting å si: L-E-K-K-E-R. Kjempefin er den. Blir kjempe-fint hos dere nå ja. Hehe,god grunn til litt krangling den deilige liggeplassen der.

  I dag har jeg starta på den eviglange julegave-handle-lista. puh. Blir bare flere for hvert å synes jeg. Men gøy da:)

  Håper det går bedre med vedkommne som havnet på sykehuset,huff. Ikke gøy når noen i familien havner der.
  Så kjekt at formen din begynner å komme seg:)

  Ønsker deg en deilig og avslappende fredagskveld i nysofaen;)

  KlemKlem*

  SvarSlett
 3. Gratulerer med sofa!! :-D Den var jo kjempelekker! Noe slikt vi og bestillte oss :-))
  Kjempespent på når vi får den og om den kommer før jul.

  Ellers har tiden gått så fort ja!! Herregud, 10 uker igjen.. Formen har ikke vært bra idag, kan nok være noen bivirkninger av vaksinen. Så har holdt meg i sofaen! Håper på bedre guts i morgen, ettersom A idag ikke ble ferdig med malingen!

  Håper du får en flotr helg vennen!
  Kos deg :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med ny lekker sofa. Dere får kose dere, og ikke sloss for mye om sjeselongen!

  SvarSlett
 5. Så fin sofa! Den var knall fin! Og ja, hehe la han tro det er hans plass, det gjør jo ikke noe, så lenge du vet bedre! hehe

  Fiin helg til deg, og kos deg på IKEA i morgen ;-)

  SvarSlett
 6. Hei.Nydelig utsikt fra vinduet.Virkelig fin morgen.Fin soffa med virkelig deilige puter det boret likte jeg kjempe gått.Ha en riktig go bedring og ei fin helg.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 7. Sofaen ser herleg ut! Vi har same type, berre i lyst PVC. Men den der ser mykje meir behageleg ut!! Og så er den ikkje 3 år gamal då men...:p God helg!!

  SvarSlett
 8. Så utrolig flott sofa! Var nok godt å få den på plass! Her er det totalt kaos, støv overalt og rot! Men blir bra til slutt:)
  Så gøy å lete etter ny spisegruppe! Vil ha ny jeg også, men er ikke såå mange år siden jeg kjøpte den vi har nå, men lov å titte litt:)

  Ser litt mørkt ut for Hamarturen min og bruktmesse i morgen:/ Ble slått ut igår av influensalignende symptomer, men formen er betraktelig bedre idag, har ihvertfall vært feberfri:) Så får se an formen i morgen, men har såå lyst å ta meg en tur, er så utrolig mye fint i Vikingskipet!

  Gleder meg til å se flere bilder fra stuen!!

  Klem til deg:)

  SvarSlett
 9. Kjempefin sofa, vår er faktisk nesten helt lik. ;o)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med flott sofa!

  Håper det går bra med den syke!

  God søndag videre - hilsen Spurven

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin