mandag 10. mai 2010

Da er jeg i gang..

Ja, i dag har jeg begynt på 30 day shred. Mange bloggere jeg ser som har begynt, og jeg dilter etter! Dette her har jeg lengtet etter å begynne med, noe som jeg klarer å komme meg igjennom. Men som alle andre sier, 30 min trening hver dag!(i 30 dager) Det klarer alle!! Og det skal jeg klare!Og om jeg ser fram skritt så er det vel ett lite push med å forsette!

Det var tungt å starte i dag, men følelsen etterpå var bra. Jeg skal ta mål av kroppen min, og vekta og når 30 dager har gått, så skal dere vite om det har skjedd noe med kroppen min(krysse fingrer). Så skal jeg også lage en kalender, sånn at det er lett å se hvor langt jeg har kommet. Og kanskje bli mer motivert av det!
Er det flere som henger med på dette??

*

For noen innlegg siden skrev jeg at jeg skulle ta fram mine kunstneriske evner, vel jeg ble ikke sånn veldig fornøyd.. Men man må "varmes opp" litt igjen.. når det er 10 år siden jeg gikk på skolen, så trengs det litt oppvarming.. Så jeg satser på finere malerier etterhvert.I dag hadde jeg en rar opplevelse, som sagt jeg bor jo i blokk og i dag fikk jeg virkelig en wake up call. Jeg stod og vasket verandaen, og jeg tenkte jo ikke over at jeg sølte litt. Men det merket naboen min(han under), han begynte å hyle til meg.
"Hva f.... er det du driver med?? Hvordan hadde du likt at det fosset ned vann ned til deg?? Skal jeg komme opp til deg eller, å spyle ned hele verandaen din?(Ja,takk gjerne tenkte nå jeg..Jeg trengte virkelig spylt den-men turte ikke akkurat å si noe til denne sinna mannen) "
Jeg ble så satt ut, så jeg fortet meg jo med håndkle og tørket opp og sa at, "ja jeg prøver å tørket det opp!"(husker ikke om jeg sa beklager eller noe)
Og da fikk jeg til svar;
" Ja, en gang til så kommer jeg opp til deg! j....... drittsekk!!"
Jeg ble så satt ut at jeg ble rett og slett ble litt redd, med sånn skriking og måten å snakke til meg på.Viste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Han hadde tydeligvis en dårlig dag, og det gikk utover meg!
Off! Ja, nei det skal bli godt å komme meg vekk fra blokk leiligheten vår etterhvert!
*
Håper alle sammen har en fin mandag!

8 kommentarer:

 1. så flink du er til å male!! nydelige farger.

  ja jeg også skal hive meg rundt med treningen, jeg danser heller zumba jeg da:) veldig gøy, det er programmer som varer alt fra 20 min til 60min.

  lykke til med treningen

  klem Lillan

  SvarSlett
 2. Guri - for en sur og patetisk gubbe! Håper han ikke ødela hele dagen for deg - MAKAN!!!
  Ellers så heier jeg på deg (og litt på meg - selv om jeg i første omgang bare kutter litt på godteri og snacks)!!! Blir spennende å høre om det gir reslutater.
  - Så fine farger i maleriet ditt!!!
  Ønsker deg en flott uke videre!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 3. Jeg har fått DVDen, men har ikke kommet igang enda... ;) MEN det blir altså :)

  Maleriet var jo kjempefint!

  Ha en fortsatt fin kveld. Klem.

  SvarSlett
 4. Lykke til!!
  Jeg er inne på jobb hele dagen, så prøver å komme meg ut å gå/løpe isteden.. Og så har jeg kjøpt meg en rockering som jeg prøver å få tid til med jevne mellomrom;-) (Grethe rhode sin..)
  Ha en fin kveld!
  klem

  SvarSlett
 5. Uff, skjønner det er kjipt å bli skjelt ut på denne måten!

  Flink du er med trening. Jeg trener ikke så veldig mye men går ca 1,5 t tur hver dag så det teller vel for noe... Du lurte på om jeg har sett noen resultater etter kostholdsendringen og det har jeg... Jeg har gått ned 2.3 kg på en uke. Men jeg endrer kostholdet pga allergi og ikke pga slanking... At jeg blir tynnere er en bonus!

  Ha en fin kveld,
  klem,I

  SvarSlett
 6. 30 minutter om dagen høres jo ikkje så masse ut... Men, det kan nok vera hardt å holde likevel. Men dette klarer du! Har byrja på nye betre vanar i dag eg og, skal ut og gå tur kvar dag etter jobb. Får ikkje middag før eg har gjort det... ;-)Så får vi sjå kor lenge det heldt denne gangen... Er vel noko med denne årstida som gjer at man får lyst til å prøve å koma i litt betre form og fasong... :-D

  Kjedeleg med sånn hissig nabo då. Hadde nok blitt satt ut og litt små redd eg og. Snakka til folk på den måten. Hørtes no ikkje heilt god ut han der... Uff, får håpe det berre var ein forbigåande dårleg dag...

  Klems

  SvarSlett
 7. For en dustenabo! Det må jo holde og si "beklager, jeg tenkte meg ikke om." Jeg mener det er jo bare vann! Drit i han, han er nok bare en suring.

  Flink du er som trener, ska bli gøy å se hvordan det går.

  klem!

  SvarSlett
 8. Jeg har også kjempelyst til å prøve 30 day shred:)

  Sv: Ja, matt neglelakk er kult! Men jeg finner det ikke i noen butikker, så da bestilte jeg like godt en gjennomsiktig en som kan brukes over alle:)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin