tirsdag 11. mai 2010

Yes i dag var det dag nr 2, på level 1 på 30 day shred! Jeg følte at jeg var helt klar for dette i dag, men da jeg var i gang kjente jeg det i både låra, rompa og magen. Men jeg burde bare smile og være glad - for da gjør den jo akkurat det den skal!

Også bestemte jeg meg for at jeg skulle gå meg en tur, og da tok jeg på ankelvektene mine. Og vandret av gårde!


Jeg vet ikke helt om jeg skal det ha foran eller bak. Men jeg føler at jeg detter bakover, om jeg har det bak!

I dag hadde vi Gulrot suppe til middag, nam nam

HER har du oppskriften om det frister, sunt og godt!

Dro innom butikk og et senter.

Jeg kjøpte rett og slett

Havregrøt!

Og da lurer jeg på hva du spiser til det??

Før spiste jeg alltid med sukker,smør og kanel.. Men hvis jeg skal bli sunnere så burde jeg vel ikke akkurat lesse på med masse smør! Har du noe tips??

Så var jeg innom nille i dag, og kjøpte en piknik kurv. For jeg har bestemt meg for at jeg skal på en del pikniker i sommer!

Jeg skulle jo egentlig kjøpe rockering på nille, men det hadde de ikke. Så jeg kjøpte hoppetau, må jo ha litt variert trening! Har noen noe tips om hvor jeg kan kjøpe rockering??

Og til piknik kurven så fant jeg en frysebag.

Billig og greit dette, liker det!

Nå er det litt tv titting så er det kvelden!

20 kommentarer:

 1. Wow Cecilie, du HAR virkelig begynt bra! For et sundt og flott innlegg! Piknikkurver, trenings dvd, gulrotsuppe, havregrøt, hoppetau, ankelvekter... dette MÅ jo bli bra:o) Og du inspirerer meg veldig altså:o) Håper jeg snart klarer og henge meg på! Tror jeg skal begynne med den dvd'en der... høres bra ut!

  Spennende og følge deg videre!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Hei Cecilie
  Wow, sier jeg bare… så flink du er, her ble jeg inspirert!!! – Jeg er for tiden i elendig form, så dette var en inspirasjon :o) Jeg ønsker deg masse lykke til, og gleder meg til å følge med videre hvordan det går. Jeg skal begynne med et sunnere og bedre liv fra i morgen tidlig :o) skal prøve i alle fall… Så får jeg se hvor mange kilo jeg er om 30 dager :o) Jeg likte maleriet ditt veldig godt, flotte farger! Og kjempesøt piknik kurv du har kjøpt deg, veldig koselig å ta med på piknik ♥ Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Holder på med 30 days shreed selv. Straks ferdig med level 1.. TUNGT men blir spenende å se resultater :)

  Har holdt på med en livsstilsendring nå siden september og gått ned 12 kg :) Spiser mye havregrøt. Og her kommer mitt tips: Bruk fruktose istedet for sukrose.. Smaker akkuart det samme, men er mye sunnere. Kanel kan man bruke med måte. Det er ikke farlig. Smør burde man kansje ikke bruke. I værste fall bruk vita. Noenganger bruker jeg ingenting annet enn knuste bør oppi. Blåbær er nydelig :D

  Ha en flott kveld videre :)

  SvarSlett
 4. Skal si du er flink altså. skulle ønske jeg var like flink.
  Klem

  SvarSlett
 5. så flink du er:) blir imponert jeg:)
  Rokkering kan kjøpes i de fleste lekebutikker.. jeg kjøpte på extra leker for noen uker siden. en liten (til sønnen min) og en stor (til meg) husker ikke helt hva en kostet, men var under hundrelappen for begge:)
  Ha en fin dag:)
  Klem

  SvarSlett
 6. HEi og tak for kommentar hos meg :)
  Til havregrauten pleier jeg ha syltetøy på :) Typen min spiser ofte eple på siden av, han synes det er like så godt..
  Likte godt piknikkurven din, den tror jeg du kommer til å få mye glede av :) ha en fin dag,

  SvarSlett
 7. Så FLINK du er,masse lykke til i de neste 29 dagene!!
  klem

  SvarSlett
 8. Hej
  Vad duktig du är. Lycka till!
  Ha en fin långhelg
  Kram Agneta

  SvarSlett
 9. Så flink du er vennen! ♥

  Gleder meg til å følge deg videre. Jeg har fallt av, pga sykdom, men skal begynne på igjen idag! :-)

  Klem

  SvarSlett
 10. Jeg kjøpte rockering på G-sport, den er beregnet for trening og er ganske tung. Vondt å bruke i starten, var helt gul og blå jeg... Men nå går det fint, så her rockes det i 15 minutter hver dag :)

  Havregryn i yoghurt er godt, syns jeg... :)

  Ha en fiiin dag :) Klem

  SvarSlett
 11. Lykke til!!
  Gulasjsuppe er en av mine favorittretter!! Men har en litt annen vri på den;-)
  Rockeringen min er kjøpt på nettet hos Grete Rhode. Kjempebra!!
  Klem Heidi.

  SvarSlett
 12. Så flink du er! Høres ut som om du er komen godt i gang. Både trening og sunnare kosthold. Håper eg kan verta litt inspirert av å følgja med på utviklinga di til å holda meg i gang eg og... Sikkert lurt å variera treninga ja. Skulle eg vore flinkare til eg og... Skal verta gøy å følgja med vidare på ditt 30 dagars prosjekt!
  Klems

  SvarSlett
 13. Ja så da er vi i gang da!
  Artig at det er flere som blogger om det!
  Vi skal heie på hverandre vi!
  Jeg har rockering som er kjøpt på Intersport.
  Var veldig ivrig på den med det samme da jeg kjøpte den etter jul, men så dabbet det av da...
  Må vel tørke støv av den igjen.
  Når jeg spiser havregrøt, bruker jeg å skjære en eple i små biter å blande i, synes det blir søtt nok. Kanel må jeg selvsagt ha, men det er jo bare sundt.
  Kanskje prøver jeg suppen din, den ser god ut.

  Klemmer fra meg til deg.

  SvarSlett
 14. Ja, det var skikkelig vondt i starten, men heldigvis ble det bedre etterhvert :) Jeg har dessverre ikke peiling på pris da jeg fikk den i gave (burde jeg tatt det hintet kanskje?) ;) Men tror ikke den koster all verden. Spør om hjelp,for vekten på rockeringen skal være ut i fra hvor stor du er og sånt :)

  Håper du får en fin dag, og husk treningsøkten :D

  Klem

  SvarSlett
 15. Her var det mange spennende bilder. Jeg også prøver bli sunnere, men det er jaggu ikke enkelt. Suppen så utrolig god ut, men hadde jeg servert det til middag her, hadde jeg fått en snurt mann i hus. Supper er jo ikke skikkelig mat! ;)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 16. Wao... her er det et nytt og bedre... liv på gang ser jeg. Så flink du er. Selv har jeg kun hatt støttemedlemsskap på spenst de siste månedene men NÅ skal jeg skjerpe meg helt klart.
  stå på :) klem anita s

  SvarSlett
 17. Jeg anbefaler Innersvingen rockering. Kan kjøpes på www.flust.no (med trumfpoeng) eller www.rockeringer.no. Lykke til!!! :)

  SvarSlett
 18. Du begynner å bli sprek nå, skal du se ;) Jeg har også trent, så det er deilig å slappe av i sofaen i kveld! :D

  God langhelg til deg også, klem :)

  SvarSlett
 19. Så flink du er! :) Ser det er veldig "in" å trene etter denne dvd'n, har lyst til å prøve, men er redd for at jeg ikke er trent nok til å henge med... Har et par andre liggende, kanskje jeg må finne de frem igjen.

  Lykke til videre og god fredag! :)

  SvarSlett
 20. Jeg bruker ørlittegranne lett rømme, event. creme fraiche på havregrøten. Litt sukker og masse kanel er også obligatorisk! Dette er kjempegodt, og ikke så usunt heller hvis du lager grøten med vann og ikke melk:) Bare et lite tips, bør prøves!

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin