torsdag 20. mai 2010

Hei hei!

Jeg er her forsatt, det ble plutselig veldig masse rundt meg og da datt ting litt ut her.Jeg datt litt ut av treningen og, men jeg er på vei inn igjen.. Var bare par dager med ikke trening. I morgen skal jeg levere sykkelen min inn, sånn at jeg får nye hjul! Sånn at jeg kan begynne å sykle litt igjen.og forsette med 30 day shred. Ser virkelig fram til det!


Hvordan går det med dere andre? med treningen? 30 day shred? og den sunnere livstilen??
Må ta meg en blogg runde og bli litt oppdatert!
Ha en fin kveld!


6 kommentarer:

 1. Hei! Joda - her går det i det minste den rette veien - men dog Saaaaakte ;-) Har gått ned en halv kilo - 3,5 igjen. Det går kanskje fortere om jeg også trener litt, men den motivasjonen har liksom ikke kommet enda. Send over litt da, hi hi!!! ;-)
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 2. HEI!

  Treningen går det dårlig med.. Jeg fikk jo denne betennelsen i både fot OG håndledd! Jeg tror kroppen min fikk SJOKK da jeg hoppet på 30 days shredden.. Hehehe..

  Men kostholdet har jeg holdt bra, jeg har faktisk gått den 5 kilo siden 18 april :-)

  STÅ PÅ VIDERE!
  Klem fra Marlen

  SvarSlett
 3. Ikkje så farleg om ein dett litt ut av og til, så lenge ein klarar å ta seg inn att... :-) Har stort sett vore flink og gått tur, men datt nok litt ut i langhelga... Men, då vaska eg hus og sånt i stedet, og er jo litt trim det og... ;-) Sykkel ja.... kjøpte meg ny sykkel for to år sidan, men den er så absolutt ikkje utslitt... ikkje vore flink å bruke den... Men, var noko å tenka på å få den på vegen att... Få litt meir variasjon... Ja, det skal eg gjere. Til helga kanskje...
  Ha ein fin kveld vidare.
  Klems

  SvarSlett
 4. Heihei!
  Her går det supert - trener dog ikke for å gå ned i vekt, men for å komme i bedre form. Merker at det blir lettere og lettere for hver dag som går. HERLIG!! :)

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 5. <<så spennende med trening og shred! Jeg er ikke flink med sånt selv.. Litt for daff i baken - ops..

  Jeg har termin 10.juli.... 7 uker igjen, 7 små uker - hjelp! HiiH!

  SvarSlett
 6. Hei, og takk for koselig kommentar på bloggen min :o) Ja, ikke sant du får lyst til å shoppe litt når du ser hva Butik Sophie har i butikken...!

  Ønsker deg en strålende flott pinse - kooos deg masse!

  Hilsen Hildegunn

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin