fredag 7. mai 2010

Motivasjon

Yes! Da har jeg bestemt meg, at denne lørdagen her blir min siste dag på en god stund framover med godis og god mat(mener usunn mat)! Skal endre mine matvaner og bevege meg mye mer + trene. Nu er det nok!! Slutte å være misfornøyd med seg selv, det er jo kun jeg som kan gjøre noe med det! Og det skal jeg!
Da har jeg noen motivasjons bilder her, for meg!


(bilder fra google.no)


Eller kanskje det ikke er så motiverende med sånne bilder?? Men det er jo lov til å ha mål da!


Hva gjør dere for å opp motivasjonen deres??


9 kommentarer:

 1. Åh, kunne ønske det var jeg som laget det innlegget der, og hadde bestemt meg for at nok var nok! Jeg gikk på vekten i dag morges og jeg bare "eser" ut... Skulle gått ned 13-16 kg. Disse kiloene har jeg lagt på meg det siste året... huff!
  Alt for mye godis og alt for lite trim!

  Var jo i overkant stor drøm for meg de bildene du la ut da:o)) Holder meg 1/2 parten, hihi...

  Lykke til, håper jeg kommer dultende etter snart...;o)

  Ha en flott helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. masse lykke til...jeg er for lat til og trene...eller utolmodig:)
  ha en kos kveld
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 3. Masse lykke til!
  Tror jeg må se langt etter å se ut slik som disse damene, men er allerede i gang med kostendring og det har gjort underverker allerede!

  Ha en fin fredag,
  klem,I

  SvarSlett
 4. Hej vännen,
  Jag har tränat i hela mitt liv. Min kropp mår inte bra om den inte får träning så jag önskar dig ett stort lycka till. Gå inte ut för hårt. Ha tålamod. Låt allt ha sin tid. Det kommer att gå "kjempebra" (stavas det så?)
  Ha en fin helg
  Kram Agneta

  SvarSlett
 5. Lykke til med treningen og ny livsstil:) Her har jeg sakte men sikkert begynt å endre matvanene selv, helt slutt på brus og det er kun lov med litt godis i helgene! Her skal jeg prøve å bli kvitt samboerkiloene som har kommet over de siste 6 åra:P Trening er også blitt en del av hverdagen:) For å holde motivasjonen oppe pleier jeg å se på alle de lekkre klærene jeg kan kjøpe meg etterhvert som kiloene forsvinner (for akkurat nå er kles shopping et mareritt synes jeg)! Gleder meg til å høre om fremgangen din! Stå på:)

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem

  SvarSlett
 6. Motivasjon har jeg høøøørt om en eller annen plass. Hadde det for noen år tilbake og gikk ned ca 10kg.. alt er tilbake nå, jeg ble rett og slett for lat til å vedlikeholde vekttapet :) Dessuten er jeg vel litt for glad i kaker og gjærbakst til å ha sjangs.. huff! Kanskje en annen gang.. hehe ;)

  Lykke til, jeg følger med i spenning! Kanskje også jeg blir motivert? :)

  Klem Karina

  SvarSlett
 7. Yey! Så flink du är!
  I torsdags meldte jag in mig på ett av byens träningscenter - bättre sent än aldrig, hehe...
  ha en flott helg!
  Kram Joy

  SvarSlett
 8. Oi, så spennende dette blir da! Det første skrittet er iallefall tatt, i veien mot drømmekroppen.
  Tja, motivasjon og motivasjon fru blom. Jeg har vært heldig, vært tynn bestandig til tross for ubegrenset fast-food/godteri spising. MEN (og det er et stort MEN) etter fylte 23 skjedde det noe med kroppen. Vips kunne jeg ikke spise hva som helst lenger... Jeg går meg litt turer innimellom, og det får holde. Gidder ikke pese bygda rundt, løpende med alle som tilskuere ;) Og vi kvinner skal jo ha litt former ;)

  Ønsker deg masse lykke til kjære du, tror du kommer til å klare det kjempebra!! Stor klem til deg :)

  SvarSlett
 9. Så flink du er! Jeg skulle også spist litt mindre godteri - har noen kilo som har sneket seg rundt magen! Har planer om å kvitte meg med dem til sommeren. Jeg trener litt, og har planer om å trene litt mer...!!! Har også tenkt å invistere i en rockering, det ser jo litt morsomt ut - i tillegg til at det trener magemusklene!!!
  Lykke til med trening og ny livsstil! Håper vi greier det begge to!!!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin