tirsdag 4. mai 2010

Værforandringer

Jeg var vel ikke den eneste østlendingen som våknet opp til et sjokk i dag, jeg tittet ut av vinduet etter en MMS av min bror som koser seg i Kypros (sleiping-han hadde hørt om snøen på østlandet). Så jeg gikk like greit å la meg igjen.. sånn kan man gjøre når man er arbeidsledig(noen fordeler må en ha når man er arbeidsledig).

Dagen forsvant vel egentlig ganske så fort, og været holdt heldigvis ikke på så lenge..
Solstrålende prøvde å komme seg fram seint på ettermiddagen..


Dagene hjemme går til mye søknad skriving, vasking, stelling av ting og tang. Og ikke minst dulling med vår lille kanin. Denne lille luringen klarer selvfølgelig å komme seg opp i senga nå, så hun må holdes litt mer med oppsikt enn hva vi har trodd.
Men heldigvis så har hun ikke tisset eller gjort fra seg på noen helst måter i senga(jeg prøver å ikke snakke for høyt om det, plutselig gjør henne det..) Men på et annet merkeligvis så har jeg klart å henne til å gå på hennes egen do(bommer litt innimellom). Men hun gjør det faktisk - så der er jeg litt stolt!
Blir nok mange flere bilder av dette nurket framover.
I bakgrunnen ser dere vår herlige farge på soverommet, den skal bort-bare så det er sagt.. Det er vel muligens det vår sommerferie blir til, male begge soverommene, men det trengs.

Nei, nå er det natta folkens! Sov godt!!

5 kommentarer:

 1. Hei, ja idag var det nesten ikke vits i å stå opp. Hadde jeg kunnet, skulle jeg bare blitt undr dyna jeg også. Men vi får holde motet oppe, våren /sommer må da være like rundr neste sving.

  Håper du får deg en jobb snart , det kan være kjedelig i lengden.

  Skjønnaste nurken av en kanin da. Skikkelig god.
  Nattaklem fra Ann<3

  SvarSlett
 2. For en helt herlig Kanin ♥♥
  pelsen ser jo såå myk og god ut da.

  Ha en fin Onsdag,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 3. Søt og flink kanin!
  Her har me heldigvis ikkje sett den snøen, men det er ganske kaldt i lufta så føler meg ikkje heilt trygg.

  Ha ein fin dag, håper den blir varmere! Klem fra Mira.

  SvarSlett
 4. Idag er vi på en liten rundtur for å ønske deg en riktig fin onsdag:)

  Hilsen damene hos RM Molde

  SvarSlett
 5. Nååh, så skjønn kanin:) Har hatt to selv, men det er en stund siden nå. Den ene bodde inne hos oss (en liten hermelin/dvergvedder med navn Lille-prins, hehe). Han tisset på sitt do, men "perlene" var det verre med... Kjekt med dyr i hvert fall! :)

  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin