søndag 30. mai 2010

Da er vi i gang med kontoret.

Ja, da er vi i gang igjen med oppussing. Eller vi begynte på fredag og rydde ut av kontoret vårt, og legge plastikk på gulvet osv.. ting tar jo sånn tid! + vært på Ikea og handlet.


Her er vi ihvertfall i gang, ser allerede at jeg liker forskjellen. Endelig blir jeg kvitt denne sterke blåe fargen på rommet.

Vi har fått malt hele rommet en gang, men i går var formen min på bånn. Så jeg klarte ikke å gjøre stort. Men i dag er formen en annen! Så da starter jeg med strøk nr to! Bilder kommer.. er skikkelig gira på å det gjort, er kanskje ikke så rart.

Hva gjør du på denne søndagen??4 kommentarer:

 1. Det rommet der kjem til å verta heilt eit anna rom no ja... Utruleg forskjell når du får så lyse og fine veggar. Kjekt med sånn oppussing som verkeleg viser liskom... :-)
  Her skine sola no og vi skal gjere oss klar for ein liten fjelltur. Måtte berre ha ein liten runde og sjå kva som rørte seg i bloggeland først... ;-)
  Håper formen din holder seg på topp no då, og ha ein flotte dag vidare.
  Klems

  SvarSlett
 2. Jeg mala akkurat et rom som var mørkegrønt lyst jeg, hærremin, for en forandring, et helt nytt rom vettu! ;)

  SvarSlett
 3. Det kommer nok til å bli så bra! GLeder meg til å se resultater :-)

  Klem J

  SvarSlett
 4. Åh. guri....for en blåfarge -den var en smule intens..!!! Men nå blir det lyst og fint - gleder meg til å se hvordan det blir! Har bare slappa av idag - har jo vært på skikkelig skravlebesøk i helga. Ble sene kvelder, så det blir nok tidlig kveld i kveld! ;.)
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin