onsdag 2. september 2009

2 jobbedag

Da var andre jobbedag over, vet dere hva jeg klarte å gjøre i dag. Eller det var ikke noe jeg gjorde men..skulle ta bussen til jobben i dag, og bussen kom aldri. Så fikk jeg vite at det var en dødsulykke like ved, så bussene gikk jo ikke. Så det ente med ringing til taxi osv. Det var masse kaos med folk rundt.
Så var det plutselig noen som stoppet opp med bil rett ved meg og spurte om jeg hvor jeg skulle, og de skulle akkurat på samme plass som meg.Og jeg hoppet rett inn i bilen(godtroende meg), uten å kjenne dem. Da jeg hadde sittet der i par sekunder, så tenkte jeg.. herregud hva er det jeg driver med? kjenner dem ikke engang, aldri sett dem før. Og her bare kaster jeg meg inn i en ukjent bil! Men tanken var god og jeg kom meg fram, på den nye jobben nesten 30 min forsent (flaut). Takket minst 10 ganger, det var jo kjempe snilt gjort.
fra nå av stoler jeg ikke helt på bussene, så i morgen er det å sykle til jobb!!
Forresten taxisjåføren ringte meg aldri, så den jeg bestilte kom jo aldri.Kjipt om jeg hadde stått der og ingen kom!!hmm..jeg skulle nå egentlig ha ringt å avbestilt da jeg fikk skyss.Så da gikk det jo opp i opp da!

Så kanskje jeg endelig begynner å gå ned i vekt igjen, jeg begynner å bli lei av å tenke på vekta mi. Så da må jeg jo også skaffe meg hjelm(det har jeg fått STRENG beskjed om).Må jeg jo nesten finne en annen fin hjelm jeg da..

Meldt meg på denne konkurransen, prøv dere å. Kanskje en av oss vinner en sykkelhjelm. Var litt morsomme hjelmer, men og litt rare.. se på denne linken; http://www.tryggtrafikk.no/sykkelhjelm/

Det blir ikke mye interiør ting hos meg denne uka, blir litt for mye ang ny jobb nå. Er litt mye å konsentrere meg om og lære.Så til helga blir det maling og interiør ting igjen! Håper det ikke er for uinteressant alt det andre jeg skriver om, at dere ikke går lei..

En annen ting, har passert 3000 besøkende!Tusen takk for all besøk folkens, som vil lese det jeg skriver. Kjempe koselig!! Legg gjerne igjen en kommentar..

3 kommentarer:

 1. Så fint at det gikk bra til slutt ;-)

  SvarSlett
 2. Hei.
  Det var litt av en pangstart på dagen din, men endte heldigvis godt for deg.
  Hva jobber du med, kan jeg spørre om det?
  Ja du trenger jo ikke å svare.
  Ellers så er jo sykling sundt ja, men personlig liker jeg det ikke...(liker best bilen hi-hi)
  Ønsker deg en fin kveld, og bedre lykke i morgen.

  Klem fra meg<3

  SvarSlett
 3. Huff det er så fælt med trafikkulykker, det var godt du kom frem tilslutt;) Spennende med ny jobb- skjønner det er mye som skal læres;) Takk for utfordringen- den kommer jeg tilbake til etterhvert- nå er vi endelig kommet hjem- så da har jeg atter en gang grei nettilgang;)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin