lørdag 12. september 2009

Vunnet i konkurranse

Hei alle sammen!
Jeg har hatt masse å gjøre i det siste så jeg har ikke hatt så mye tid til å blogge. Jobben har gått i ett og jeg har hatt et maler kick i meg i to dager nå.En venninne kom til meg i går og ville hjelpe til, og alt er så mye enklere når man er to!Man setter på musikk ,skravler og koser seg. Så nå er stua ferdig malt. Har bare vindus listene igjen.. Legge gulv som skal gjøres denne uka som kommer. Har kjøpt inn alt som trengs. Dampsperre, "sånn isopor" lignende greier(husker ikke hva det heter)som skal være under gulvet!Og selve gulvet er kjøpt inn. Som skal legges i stua og i gangen. Gleder meg masse til det blir lagt, bare ser all forandring nå.. Blir lykkelig når jeg kommer inn på stua og ser forandringene, det gjør det så mye bedre med en gang det blir litt lysere. Må liksom smile litt av det hver dag.. Sånn blir det vel når interiør har blitt en del av hverdagen!
Også malte vi ferdig nattbordene som jeg lenge har snakket om pusset, grunnet og malt. Nå er det ferdig, men et lite problem.. jeg har jo hatt det ute på verandaen for å tørke. Og "glemt" dem der ute litt..så det har blitt tydeligvis litt fuktig, for skuffen vil liksom ikke helt på plass... Hmm, får se hva jeg gjør. Må vel pusse ned kantene igjen..
Eller har noen andre noe tips om hva jeg kan gjøre?
Også en enda noe mer hyggelig er at jeg har vunnet i konkurransen til Anetteshus, så da får jeg to fine lysestaker! Gleder meg kjempe masse! Dere som ikke allerede vet om bloggen hennes, råder jeg gå inn å titte! En kjempe fin blogg og inspirerende blogg!!

Håper alle har en kjempe fin helg, og forsetter med det! Bildene kommer senere i løpet av dagen.

8 kommentarer:

 1. venter i spenning på ferdig resultat!! Jammen er det mye jobbing! vegger går da ganske greit, men vinduskarmer?? wæææh!
  God helg:)

  SvarSlett
 2. Så hyggelig at du har vunnet, da! Og spennede å høre om maling og diverse. Kanskje den skuffen blir bedre når alt har tørket ordentlig. Hvis ikke, må du sikkert slipe litt, eller kanskje gni litt stearin på?? ha en fin kveld!!
  Solrosa

  SvarSlett
 3. hei på deg,
  så heldig du er ;)
  kanskje du vil være med på min give away og ?

  SvarSlett
 4. Gratulerer med vinnerlykke!

  Koselig å se resultater av malingsjobb. Håper vi får se bilder:))

  SvarSlett
 5. Så gøy å se resultater. Jeg gleder meg til å se, for regner med du viser frem;) Hvordan gulv gikk dere for da?

  Heldiggrisen som vant da. De blir nok kjempefine i din nye stue.

  Ha en flott lørdagskveld
  KLem*

  SvarSlett
 6. Høres flott ut med venninne hjelp- dere tar vel turen hit etterpå;) her skjer det meget lite- det vil si - ingenting..jaja- gratulerer så mye med vinnerlykke- de var lekre de lysestakene- også får de jo komme rett inn i en nyoppusset stue!
  Ha e nfin kveld!

  SvarSlett
 7. Så heldig som vann dei nydelege lysestakane! Håpar du har ei flott helg, og lukke til med nattborda:)
  Klem:)

  SvarSlett
 8. Hei igjen:) takk for kommentar!

  Ang skuffen, så hadde jeg nesten samme problemet med et skrin. Da det kom maling på så ville den ikke passe. Tok høvelene fatt, og skal male på nytt.

  Jeg brukte nesten en uke på mine vinduskarmer på kjøkkenet. Et strøk grunning og 3 med oljemaling før det dekket (lakkert furu) skikkelig. Fyyy, for et arbeid, men så blir det fint da:))

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin