lørdag 5. september 2009

Blomsterpotter

Her er noen blomsterpotter som jeg fikk av en arbeids kollega.Er de ikke fine??
Jeg liker de ihvertfall kjempe godt!


Fikk par bøker i posten som jeg gleder meg til å lese, skal bestille de andre (i serien) senere. Gleder meg, gleder meg! :-)hørt så mye bra!
Elsker filmen, gleder meg til neste film og!

Har shoppet i dag med en venninne, bildene kommer enten senere eller i morgen.

Ha en kjempe fin lørdag!


6 kommentarer:

 1. Så snill kollega du har;) Er det en på din nye arbiedsplass? Artig innlegg om såper under- det er helt sikkert en morsom hobby- synes såper som ser ut som muffins- eller kaker er artige- lurer på hvorfor? Håper du koser deg i helga- lykke til på jobb i morgen;)

  SvarSlett
 2. Hei hei!
  Så nydeleg blogg du har:)
  Og så snill kollega!
  Eg elskar filmen og, så kanskje eg må gå til innkjøp av bøkene? Kos deg mykje med dei:) Må gi tilbakemelding på korleis dei var då:)

  SvarSlett
 3. hei hei!
  Gled deg sier jeg bare, om bøkene. Har lest de to og akkurat nå er jeg på slutten av bok 3, formørkelsen! Elsker denne serien!

  SvarSlett
 4. Hei :)
  Har du begynt å lese bøkene? Jeg er på bok nr 3 nå. Andre boka slukte jeg hel i går... Leste fra 8 om morgenen til 02.30 på natta! Du skal tro jeg var firkantig i øynene da jeg stod opp i morges ;)
  Kos deg masse med bøkene.
  Klem

  SvarSlett
 5. Ååh, jeg holder på meg bok nummer 2 nå, New Moon! Den er så sinnsykt bra! Skal få kjøpt de Evighetens Kyss (leste ikke bok 1 før jeg så filmen), Eclipse og Breaking Dawn så fort som mulig :D

  SvarSlett
 6. Forresten, leser du de på norsk?
  Big no-no, mye bedre på engelsk :)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin