torsdag 17. september 2009

I dag har vi fått lagt gulv på stua -JIPPI!

(lånt bilde av google.no)

Ja, da har vi endelig kommet i gang. Åh så utrolig deilig det er! I dag har det gått i ett, mannfolka har fått lagt gulvet i stua.Og jeg er bare så fornøyd!Jeg kjenner gleden vokser inni meg(høres kanskje rar ut).
Men stua er da altså ferdig!!(ikke helt da-må
jo ha lister og male noe små greier)Jeg har tatt noen få bilder-skal legge det ut i morgen så dere får se det fine nye gulvet!
Da er det gangen igjen, og der er det litt mye kriker og kroker. Så det tar litt lengre tid, så det må de ta over helgen igjen. Men det gjør ingen verdens ting..
I morgen skal jeg dra med meg mammaen min ut, for må til maxbo og klage / bytte noen av disse platene- noen av kantene var ødelagte. Og når man har betalt så mye,skal man ha valuta for pengene. Og så blir det titte litt på sofaer, og innom Ikea regner jeg med. Det er farlig nærme oss, vi har det 5-10 min kjøring unna oss.

Så blir det vel litt vindusshopping og, jeg trenger egentlig en del nye klær har jeg funnet ut. Gikk amok på klesskapet mitt i stad(eller rettere sagt-mamma og jeg gikk amok), så nå har jeg kvittet meg med masse. Og jeg trenger NYTT!
(google.com)
Dette vakre høstbildet er fra Central Park i New york.. Er det ikke fint??

Sov godt folkens


7 kommentarer:

 1. Heihei!
  Ja,vet du. Jeg hadde kjøpt inn alt av ingredienser som jeg trengte til å lage en glasur. Men så ble det så travelt,(visning på leiligheten før selskapet) SÅ oppdaget jeg til min store glede at toro har kommet med ferdig glasur i pose.Bare blande ut med vann, så jeg gikk for den.Ble veldig bra altså, og god. Skal legge ut bilder senere, fra både muffinsbaking, og gaver jeg fikk:) Er ikke så verst å bli ett år eldre likevell.hihi.

  I helga er vi på hytta,vi tok en langhelg så vi reiste faktisk i dag.Helga går med til Jakt, og litt pussling inne. Herlig!

  Enn der? Går det mest i oppussing? Godt å få nytt gulv da,det ble vell bra tenker jeg. Gleder meg til å få se bilder. Alltid like gøy å se forandringer:)

  Ha en flott helg
  Klem*

  SvarSlett
 2. Ja nå tenker jeg det blir fint hos dere. Godt at det nærmer seg slutten. Og du har jo mye gledelig i vente også. Tenk å få ut å handle sofa da. Det er veldig spennende. Men samtidig så må en jo tenke seg godt om.

  Ligger masse bilder fra vår Usa tur under koblinger fra mars, hvis du vil se. Det var en fantastisk tur. Min samboer har en sønn som bor der borte.

  Jeg har fri i dag pga. planleggingsdag i barnehager...Jhuuu...Herlig. Vi skal bare kose oss.

  Ønsker deg også en herlig dag.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. Tenker det blir fint til dere nå!
  Så deilig å få nye gulv.
  Gleder meg til å se helheten!
  Et par hvite lekre skinnsofa hadde helt sikkert gjort susen her ;O)))

  Ønsker deg en flott høsthelg!
  Klem fra Linda

  SvarSlett
 4. Hei Vennen :-D
  Så herlig å høre at gulvet er ferdiglagt! Gleder meg til å se resultatet!

  I helgen skal jeg bare slappe av, Anders drar på nordsjøen idag så blir nyr 14 dager! :-/ Men det kommer nok til å gå fort!

  Håper du får en fin helg også, noen planer ?

  Klem J

  SvarSlett
 5. Oi så heldig dere er! Jeg vil og ha nytt gulv hehe. Det er jo så morro å pusse opp- og den herlig følelsen man har når man er ferdig!! Gleder meg til å se bilder!! Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 6. Så herlig når ting blir fikset;) Nå er det bare å vente på bildene;)

  SvarSlett
 7. Så kjekt med nytt golv! Og lukke til med shoppinga:) Kjenner behovet eg og. Har jo ingenting å ha på meg!;)
  Eg skal berre slappe av i helga:) Kva med deg?
  Klem frå meg:)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin