mandag 14. september 2009

Grøt og lapper

I dag har jeg hatt fri fra jobben, så jeg har trent (danse dvden min- ganske morsom, men noen vanskelige moves..men men øvelse gjør mester) også har jeg vært å stemt i dag.
Så skulle vi gjøre det enkelt i dag, så middagen ble grøt!! nam nam (og jeg svidde ikke kasserollen engang-hurra til meg)

Å til kvelds og kos ble det lapper med rester av grøt oppi. Aldri smakt det før, og det var jo godt jo.Og en god kopp te..

I morgen skal jeg jobbe sent, lurer på hva jeg skal gjøre i morgen på dagen. Ha en fin kveld og god natt alle sammen!

6 kommentarer:

 1. så flott blogg du har:) Rislapper er bare nydelig godt, det smakte jeg for første gng på jobb i barnehagen og det var lekkert:) ønsker deg en videre god valgnatt:) klem monica

  SvarSlett
 2. Heia! Hva slag danse-dvd er det? Det høres gøy ut!!

  SvarSlett
 3. Tusentakk for hyggelig kommentar i bloggen min!!! Koselig med besøk av flere enn de samme gamle:P Og nå fikk jeg lyst på grøt:P

  SvarSlett
 4. Nam...Her ble det vaffler i kveld. (og valg titting)
  Panelet ble kjempefint forresten.
  ;)

  Ha en flott (valg) aften
  Klem

  SvarSlett
 5. Åh, dette så godt ut :)
  Savner å spise nissegrøt, spiser det bare i juletider - da drar jeg det helt ut med nissegrøt, julebrus og pepperkaker til dessert, hehe!

  Har du fått gjort ett godt valg i dag? :)

  Klem!

  SvarSlett
 6. Grøt er alltid godt det, men en blir jo desverre litt fort sulten igjen da. Så da kan det jo være godt med rislapper. Begge deler såg siktig så deilig ut.

  Klem Ann<3

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin