onsdag 30. september 2009

rydding på badet..

Ja,sånn har det sett ut på badet, bare blitt mer og mer..

Hadde alt for mye,selvom jeg kastet masse. Så har jeg nesten ikke plass til noen ting. Så nå har jeg bestemt meg-jeg har haugevis av body og hand lotion,nå skal jeg IKKE kjøpe noe krem til alt er tomt!! KUN ansiktskrem, for det bruker jeg masse av, så tør i ansiktet jeg blir, spesielt om vinteren.Skjønner ikke hvorfor jeg forsetter å kjøpe body lotion når jeg har en haug hjemme. Noen andre som gjør lignende??
Det ble sånn passe ryddig, bedre enn hva det var..

Men overfullt!

Så fikk jeg vasket kostene mine(noe jeg aldri tenkte på før - viktig for huden at kostene er rene), som jeg lærte på makeup kurs jeg har gikk på.
Anbefaler alle å vaske kostene dere bruker til sminken deres, minst en gang i uka.
Så fant jeg badsaltet jeg kjøptet for en stund siden - ligner på en søt liten kake.. Den her må jeg bruke snart!

Da tar jeg kvelden,nattinatt! Sov godt folkens..


2 kommentarer:

 1. Ja badet er et forsømt område...det er ganske utrolig at det kan hope seg opp så mye- ting blir bare liggende selv om de aldri blir brukt, jeg tenker litt for mye at jeg kan få bruk for det en vakker dag- men det er jo begrenset holdbarhet på slike ting også..selv om jeg ikke kommer på hvor lenge man kan ha mascaraen før man må kaste den o.l..så du har gått på sminkekurs? Jeg har nesten sluttet med sminke, det hører liksom til tiden før jeg fikk barn, får håep jeg blir inspirert til å sminke meg litt etterhvert;) Så flink du var til å rydde- kanskje ejg må ta en runde på badene her også;)
  Håper du får en fin dag i morgen!

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen i dette ja, vet ikke hvor mange f.eks bodylotioner jeg har i skapet... *kremt* I vårt forrige hus hadde vi akkurat samme hylla på badet, og der hadde jeg flettekurver som passet perfekt i hyllene (kjøpt for en billig penge på Jysk tror jeg).

  Viktig å vaske sminkekostene jevnlig ja, sikkert ikke så mange som tenker på det, så det var et godt tips:)

  Ha en riktig god helg:)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin