mandag 14. september 2009

HVEM ER DU?

Jeg ble veldig inspirert av Jorid og prøver meg akkurat som henne, hvem er du egentlig?
Har fått en del besøkende(telleren min har begynt å stige) i det siste, og det er kjempe koselig. Jeg er kjempe glad for at noen vil lese det jeg skriver. Så derfor vil jeg vite hvem som er bak telleren, og om dere er anonym. Så skriv gjerne for det, det gjør ingen verdens ting! Bare morsomt å vite litt om andre, og hvor mange som leser dette..
Så jeg utfordrer alle til å skrive litt om seg selv og andre bloggere gjøre det samme!

8 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg er fast følger av bloggen din, like trivelig som bestandig å komme innom deg! :-))

  Jeg er ei jente på strak 21 år (21.09!) som bor sammen med samboer og pus på Levanger :-) Jobber som medarbeider på ICA Maxi, men er utdannet Automatiker!

  Håper du får noen koselige kommentarer! Det fortjener du!

  Klem Jorid

  SvarSlett
 2. Nei ingen store planer, skal feire både meg og sambo med familier på torsdag. Han hadde jo bursdag 5. sept. På dagen min må jeg nok finne meg noen å være sammen med, Anders reiser på fredag! :-/ Sånn er det! Ikke bestandig så greit med merkedager!

  Klem

  SvarSlett
 3. hei:) Koselig med nye "bekjentskap":)Koselig å kikke inn her;tror vi er enige i at kreativitet og egen vri på ting gir livsglede:)
  God kveld:)

  SvarSlett
 4. Så morosamt! Eg er innom bloggen din kvar dag, for du har det så koseleg her hos deg:)
  Eg er ei jente på 21, som bur saman med verdas beste jamnaldrande mann, i leigeleilegheit i Bergen. Eg studerer til bachelor i journalistikk (siste året, jippi!), og nyt studnetlivet til det fulle:)
  Denne trur eg at eg må køyre hos meg og!
  Ynskjer deg ei god veke:)

  SvarSlett
 5. Hei, hyggelig med nye bekjentskaper. Her har jeg ikke vært tidligere, men kommer innom igjen jeg. Kjempekoselig blogg du har. Så spennende med opp-pussing, blir så trivelig med lyse vegger. Skulle egentlig malt noen vegger her også, men kommer liksom ikke i gang.... men det blir vel...
  Heldige deg ser du har vunnet lysestaker også, fordi du fortjener det må du huske på... hihi!
  Åj litt om meg ja, blir langt dette: jobber hver dag på et reklamebyrå, AD. Spennende jobb, liker å trene, ut på tur i marka og har en liten lidenskap til interiør. Ønsker deg en fin fin kveld videre! Klæm Tina

  SvarSlett
 6. Heihei Cecilie!
  Takker og bukker for oppskriften,den skal jeg prøve meg på i morgen. Så får vi se hvordan det går.(hihi..)

  Ja,jeg er blitt en trofast følger av bloggen din og titter innom deg hver dag. SÅ da kan du jo gjerne få bli litt bedre kjent med meg:) Begynner kanskje å bli litt kjent også men, Ihvertfall så kommer det litt her:
  Er snart 24 år( hjelp,hvor blir alle årene av?) Bor i en litt for liten leilighet sammen med min kjære samboer og vår søteste pusekatt. Er for tiden på husjakt, da vi skal kjøpe oss enebolig.(når vi finner en) Og Til våren kommer vår etterlengtede valpetass i hus. Gleder oss stort til det. Jeg er ei ivrig blomsterdame og jobber i blomsterbutikk, og stortrives med det. Friluftsentusiast, og trives godt på hytta på fjellet.
  Ble litt langt dette. pyttPytt.
  Ønsker deg en god natt!
  Klem*

  SvarSlett
 7. Hei Hei!
  Jeg datt innom deg via Randi hos finetingtingeling. Liker bloggen din og fortsetter nok som leser.

  Selv er jeg snart 27, opprinnelig fra østerdalen men bor i Trondheim (og her blir jeg). Jeg jobber med markedsføring. På fritiden blogger jeg, spiller golf, glad i håndbarbeid på høsten, vinteren og våren (før det blir skikkelig utevær).

  Bloggen er på en måte en dagbok for familien 50 mil unna, men så viste det seg at det var mange i omgangskretsen min som leser den, til og med sjefen min, og mange jeg ikke kjenner.. :)

  God Helg!

  SvarSlett
 8. Kathleen fra Interno.no her! Jeg vet jeg er litt for lite flink til å legge igjen en hilsen etter meg, men jeg er innom her ofte :)

  Liker bloggen din kjempe godt :)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin