lørdag 2. mai 2009

besøk hos min kusine..Da har jeg vært på besøk hos min kusine i går til i dag. Og hennes nydelige sønn, han er den søteste sjarmtrollet jeg har sett! han sjarmerer meg i senk hver gang jeg ser han.

Og vi tok jo oss en tur til byen dagen etter, og da fikk jeg shoppet litt og fått enda mere ideer til å gjøre i leiligheten. Og med verandaen vår.. Vi bor jo i en høyblokk, og det er ikke gjort stort på den verandaen, men jeg har planer!vi har jo planer om å få pusset opp hele. Absolutt alt!! Og forhåpentligvis om et år eller to, så kjøpe hus eller rekkehus.

må legge ut bilder av hva jeg har kjøpt jeg.
Bikinien kjøpte jeg på h&m og smykket og neglelakken(som min kusine anbefalte) kjøpte jeg på lindex. Veldig fin på! Kommer til å se såå bra ut på, når man har fått litt mere farge på kroppen!
Så kjøpte jeg blomsterkasse til verandaen, gleder meg til å få den opp, og pynte opp litt. Og nå har jeg å planer om å male verandaen. Kommer nye ting jeg må gjøre hele tiden! gøy det!

2 kommentarer:

  1. Var veldig koselig med besøk av deg:) Vi koste oss begge to. Blir spennende å følge med her inne, se hvordan planer dere har.
    Klemmer fra Kusine line;)

    SvarSlett
  2. Så koselig å høre kusine line!;) og at du vil følge med denne bloggen! hihi er ganske så fersk!men jeg prøver meg da;)
    klemklem

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin