søndag 8. november 2009

Audrey hepburn


Fant noen fine bilder jeg ville legge ut!! Audrey Hepburn er så vakker!
I dag etter jobben har jeg vært helt skutt, jeg ligger rett ut på sofaen, og gjør rett og slett ingenting. Og det er deilig!! hihi
Jeg driver å tenker på å kanskje begynne å planlegge neste års ferie. Hvis vi ikke skal spare opp enda mer, og ta det om 2 år. Å reise rundt i USA så mye som mulig, hmmm vanskelig!Eller egentlig ikke, men man vil gjerne dra med engang man har fått noen griller i hodet. I hvertfall sånn er jeg..
De virkelig grillene jeg har fått i hodet mitt nå, er at jeg har lyst til å flytte til USA.Prøver å friste min kjære samboer, hihi men det må jo være noen av oss er fornuftige. Og tenke over litt ting. Jeg er kanskje litt for impulsiv av meg, på akkurat det stedet der..vi får se..
Nei, nå skal jeg ligge videre her på sofaen. Ha en forsatt fin søndag dere!

10 kommentarer:

 1. Hei
  Enig med deg ja - Audrey Hepburn er bare fantastisk!!! elsker henne i filmen Breakfast at Tiffany's (sukk....) og Roman Holiday.
  Hørtes spennende med en tur til USA ja. Tror jeg hadde vært der en stund hvis jeg først skulle dra! er jo så utrolig mye fantastisk å se... (x`er fingrene for at jeg vinner i Lotto) hehe... Ønsker deg en finfin kveld videre.
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Jeg kunne også tenkt meg til USA:) Men kun på ferie, er for hjemmekjær til å flytte så langt, hehe. Men det hadde nok vært utrolig spennende!

  Lykke til med ferie/flytteplaner!
  Ha en fin ny uke! :)

  SvarSlett
 3. Jeg skjønner, lett å bli gira når man får gode planer -selv om de ikke alltid er helt gjennomførbare:) Ferietur er da uansett høyst mulig, og skulle tro at samboeren din får lyst å besøke familien sin en gang.

  Har ikke fått pakken ennå nei, kanskje den kommer i morgen:)

  SvarSlett
 4. Jeg skal (dessverre) ikke ha noen av de tapetene nei. Huset vårt var ferdig bygget i juli, så tror samboeren min hadde revet av seg håret hvis jeg ønsket å bytte tapeter nå, hihi! Veldig fornøyd med de vi har da:) Men jeg hjelper samboers lillebror med interiør-idèer til en ny leilighet han har kjøpt seg som er under bygging, så da foreslår jeg den tapeten på et par vegger.

  God natt:)

  SvarSlett
 5. Ja, hun er vakker og spesiell!♥ Oj, så spennende med USA planer-/ eller ønsker;) Du får holde oss oppdaterte:) Her er vi friske alle mann - endelig. Får håpe det varer, bank i bordet. Klem Heidi

  SvarSlett
 6. Hej Cecilie,
  Jag kan gärna bo i USA ett tag men då måste man ha mycket pengar.
  Håller med dig om Audrey...beautiful
  KRAM

  SvarSlett
 7. Idag kom pakken! :) Tusen hjertelig takk for den fine premien, såpa duftet sååå deilig:)

  Klems

  SvarSlett
 8. så, så enig.. Audrey H er vakker ... nydelige bilder :-)

  klem fra meg

  SvarSlett
 9. Audrey er berre nydeleg, ja! Verkeleg ei stjerne.
  Ynskjer deg ei herleg helg, og masse lukke til med ferie/flytteplanar!;)
  Klem Anne

  SvarSlett
 10. Hei :o)
  Stikker innom for å ønske deg en riktig fin fredagskveld og helg.....
  Klem fra Mette

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin