søndag 15. november 2009

Frustrert..

(selvfølgelig måtte google dette bildet)

Er lettere frustrert, har prøvd å i gang laptopen min hele helgen!Men ett annet har skjedd, sikkert et annet virus! Får den vil absolutt ikke på. Og der jeg har ALLE bildene mine! off off.. Så da blir det stasjonæren fram over, så da må jeg fram med både ledninger og alt for å inn bilder på pcen.. Men hvor er det ? Rotehodet..
Jeg som hadde så mye å vise dere, både litt fra uka og helgen.. ååååhh!!
Tror jeg tar kvelden jeg, sov godt alle sammen!


9 kommentarer:

 1. Ja det er ergelig når slik skjer... Håper du får det til.. jeg titter innom igjen ... snart ;o) Ønsker deg en fin dag. Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Hei hei....
  kjenner meg godt igjen....ting er ett eller annet sted...men hvooooor:)
  håper du får det til..
  ha en fin dag
  klemmer edda

  SvarSlett
 3. Uff, håper du finner frem ledninger og får tilbake bildene dine. Jeg mistet alle bildene mine ett par år tilbake, det var faktisk mye verre enn man skulle tro..

  Håper dagen blir bedre enn kvelden i går :-)

  SvarSlett
 4. off..hva skal jeg si-jeg føler med deg!! hater når den dataen ikke vil spille på lag med meg.. ;) ha en fortsatt..god dag?

  SvarSlett
 5. Jassåja, det er slik det fungerer! Fjernadopsjon... Hmmm... Det tror jeg var noe for meg også!! :D

  SvarSlett
 6. Hei.Ja det er noen ganger att alt går på tverke.Men får håpe att du ikke blir så sint å skriker som sinnataggen.Får prøve å gjøre det beste ut av det.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 7. Å nei, så trist med bildene..

  Det ble nok ikke mc-mat i dag, men i løpet av uka da skal jeg nok få drukket en milkshake og spist litt dritt mat for å dempe gravid-lysten min! ;-)

  Ha en fin kveld! Klem fra Marlen

  SvarSlett
 8. Vetduhva, jeg var inne på sidene til katteherberget her i Trondheim for å sjekke ut fjernadopsjon, så endte jeg lik så godt opp med å melde meg som frivillig jeg! :P Nå får vi se hva de har bruk for! :)

  SvarSlett
 9. Det innlegget er kanskje litt misledende for andre som ikke bor i nærheten. Det var nemlig så mye snø, i 5 timer.... Så regnet det bort ;-)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin