torsdag 26. november 2009

Jeg har kjøpt Bolig pluss, der var det sååå mye fine bilder! og masse jule inspirasjon..Løp å kjøp! og masse andre juleverksted tips. Liker det!!


Noen bilder fra Bolig pluss;)

Sååå har jeg igjen kjøpt Norges glass, det er jo bare så fint og dekorativt!

Må nesten vaske de etter man har kjøpt de på brukt handelen


Så fine atte..

Så glemte jeg jo å ta bilde hva jeg gjorde med de, men jeg la de på kjøkken hylla, med lys oppi.. ble kjempe fint! Har sett at det er mange bloggere som har gjort det.. Og da måtte jeg å gjøre det!
*
Har hatt litt dårlig periode, ikke hatt lyst til å gjøre noe.. Men i dag våknet jeg opp med ny glød, å jeg har vasket og holdt på i hele dag. Kjempe fornøyd! lukter rent og godt her nå.
Så hadde jeg en venninne innom i stad, som kom å tittet på klærene jeg har ryddet ut av skapet mitt. Og hun tok med nesten alt! Så godt å tømt klesskapet litt.. Og da er det jo bare å fylle på igjen! hehe

*
I morgen er det julebord til min kjære samboer, som jeg er så heldig å være med. Også skal jeg på venninne julebord på lørdag! Så denne helgen tror jeg kan bli slitsom..
Pluss jeg egentlig burde begynne å kjøpe julegaver,
pluss kjøpe spisebord (ser ut som vi skal feire jul her, hjemme hos oss - med svigers, noe som blir veldig uvant for meg. Har alltid feiret jul hjemme hos mammaen min. Men regner med at det blir middag med dem og i jula)
. Men det kommer til å bli kjempe koselig!
*
Så jeg må forsette å jobbe mens jeg glødder på topp her ;)

5 kommentarer:

 1. Så godt med litt ekstra piff:)
  Jeg har også kjøpt Norgesglass idag (igjen!), får aldri nok av dem, hihi:)
  Skal si du har planene klare for helga, kos deg masse!
  Keep up the good work, girl;)

  SvarSlett
 2. Hei.Koselig å ta en titt i Bolig mye fint å se.Fint og dekrativt med Norges glass.Har en del efter min kjære svigermor.Men de står nedi kjelleren og kommer ikke på å ta dem opp.Var så ivrig med det samme jeg flyttet hit med å hermitisere frukt..Men lite av det de siste årene...Lettere å gå på Rema og kjøpe ferdig på boks..Kos deg masse på julebord.Ønsker deg en riktig fin Torsdagskveld.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 3. Mhm, de er nydelge med lys! Og jeg abonnerer på Bolig Pluss, gotta have it! :)

  SvarSlett
 4. Kan skjønne du er utslitt nå, det er forskjell på å være produktiv-sliten og sliten-sliten:)

  Jeg har brett nr 3 i ovnen nå, råssa til og med;)
  Jeg legger ut oppskriften i del 2:) Det var super enkelt, og når jeg syns det er enkelt, så ER det virkelig det, høhø:)

  SvarSlett
 5. Jepp, det bladet må jeg ha......
  Norgesglass er alltid fint, og jeg skal ha flere, men er først å fremst ute etter små nå. De er så dekorative og kan brukes til så mangt.

  jeg viste heller ikke at en blogg kunne bli full, men bildene ligger lagret i picasa, (tror jeg) og der har vi bare en viss plass. Så det kan bli fullt, men det går vist ant å laste opp i whriter, og da blir det ikke fullt. Problemet mitt er at jeg ikke kan med sånne ting, så jeg brukte bare blogger siss system.
  Synd å måtte bytte, men jeg er igang...

  Håper det er bra med deg, kanke få en depp nå til jul. Stå på vennen.
  Varm klem fra Ann<3

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin