onsdag 4. november 2009

Følgerene mine!

Nå har jeg flere ganger prøvd å gå inn på flere av følgerene mine, noen har åpen profil. Men noen andre har ikke det. Jeg er ikke helt sikker på hva man skal gjøre da for at jeg kommer inn på de.Lurer på om dere må inn på på innstillinger og publisere bloggen.
(til og med noen som har kommentert ting, og når jeg trykker på de så kommer jeg ikke inn på siden dems i det hele tatt :-( Kjipt!)
Jeg vil besøke deres blogg og, gi meg en lyd om dere har noe tips!

6 kommentarer:

 1. Hei. Takk for komentar fra alltid snille deg.
  Jeg er også matvrak, og elsker all slags mat. Skule ønske jeg hadde noen jeg kunne be, men har desverre ikke venner he-he! Joda, men du vet, vi er innflyttere, og det tar sin tid å få ett godt nettverk. Kjenner jo mange etter hvert, men sånne "bestevenner" er det ikke lett å få når du er passert 40 og er ny på en plass. Men skal følge med dine 7-retters iallefall..

  Ja, det du skriver der i innlegget ditt har jeg også opplevd, og det er jo synd når vi har lyst å gi en liten tilbakemelding på en komentar. Jeg har ikke svaret for å si det sånn, men kanskje noen andre kan hjelpe deg.
  Ha en kos kveld, og klem fra meg<3

  SvarSlett
 2. Hei!
  takk for kommentar på bloggen min,det er alltid hyggelig,men jeg tror ikke jeg kan hjelpe deg med akkurat dette.Håper formen din er bedre,det er jo så mange som er syke nå,selv er jeg så heldig at jeg har fått vaksinen siden jeg jobber i helsevesenet.Ha en fortsatt fin kveld:-)
  Klem:-)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kjempe koselig god bedring melding! det gjør alltid dagen bedre og våkne opp med sånne søte komentarer på bloggen!jeg håper du får en kjempe fin dag!!!stor klem fra henriette

  SvarSlett
 4. Hei og takk for koselig kommentar inne hos meg. Kan desverre ikke hjelpe deg med dette med følgerene, for jeg sliter litt med å legge meg til... vet ikke om det kan være fordi jeg har Opera!!!
  Men jeg kan komme med noen tips ang matretter. Jeg er dessverre ingen kokk :o)) men vet at du kan imponere med flamberte pannekaker til dessert… ellers kan du jo kanskje finne noen gode oppskrifter på nett av Jamie Oliver, han er jo bare kjempeflink da. Ellers får jeg vann i munnen når jeg er inne på bloggen til Trines mektige matblogg, nettsiden hennes er:
  http://trineblogg.blogspot.com/
  Ønsker deg en riktig fin dag :-)
  klem, Mette

  SvarSlett
 5. Hm - det har jeg faktisk ikke tenkt på - at jeg bare kan trykke rett på følgerne... Jeg trykker som regel på dem via kommentarene! Det må prøves!!! Fikk vann i munnen av den kaka det er bilde av på høyre siden her... NAM!
  Ønsker deg en herlig torsdagskveld - nå er det jo faktisk snart helg igjen!!!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke så mange følgere så problemet er ikke stort. Flott bogg du har. Jeg er med på konkuransen din. Da er det lett å stikke innom deg. Bare å trykke på linken"gaven" Så er jeg der.
  Klem

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin