onsdag 17. juni 2009

bruktmarked

Måtte ta bilde av dette, litt morsomt. Det står ;

Saue klipp :50

Bolle klipp: 75

Da følger bollen med!

Skal legge ut bilder av det jeg kjøpte i morgen.

Nattinatt!

2 kommentarer:

 1. Hei, hei! Så flott at du skal på intervju, får krysse alle fingre for at det går bra!! Så du har vært i polen siden sist;) Har aldri vært der, men kanskje en vakker dag..Du og du for en rimelig frisør..skikkelig artig bilde dette her!! Når det gjelder hekling, så anbefaler jeg å google "hekleskole"!..da kommer du inn på drops design, der er det gode forklaringer med bilder, ser at de legger ut videoer også, pluss at det er masse gratis oppskrifter der, helt sikkert noe med oldemorruter også!! Ellers så kan jeg anbefale en bok av Frida ponten..tror jeg hun heter, boka heter hekleglede..og der er det i alle fall oppskrift på oldemorruter- uten forkortninger..bruker å låne masse bøker om håndarbeid på biblioteket..
  Natti natt!!

  SvarSlett
 2. Hmmm hva skal en velge saueklipp eller bolleklipp.hi hi...:O)
  Bestemorsteppet mitt har jeg heklet i ordinære ruter.
  Det er ikke noe system på mønsteret annet enn at det er brukt 2 runder offhvite rundt hver rute,jeg tok de fargene jeg likte og satte rutene tilfeldig sammen.
  Det er heklet i Mor Åse ullgarn kjøpt på Rema
  1000.
  Teppet måler ca. 1.80x1.25, jeg har heklet 88 ruter med 7 omganger, etter det er montert heklet jeg en omgang med lys rosa rundt det hele og tilslutt en offvite bølgekant.
  Mye arbeid, men så får en lønn for strevet når det blir ferdig!

  Ha en fin dag!
  Klem Linda

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin