fredag 19. juni 2009

Dette blir en slitsom helg tror jeg.. Alle sammen skal flytte føles det som. Vi skal hjelpe min bror, som skal hente tingene sine 18 mil ovenfor Trondheim, og vi bor likeved Oslo. Så det er et ganske så langt stykke(blir kun en tur ditt). Det blir en laaang roadtrip + flytting! Men hva gjør man ikke for familie.Tror nok det blir koselig å, så jeg får ta med meg kamera så jeg kan ta litt bilder av naturen på vei oppover!


Og søndag blir det flytting for svigermor, og hun skal flytte fra Trysil, sør over.. så det blir lange turer. Tenkte jeg skulle ta med meg strikke tøyet og sånn, for jeg har jo ikke lappen enda, har tenkt å begynne nå på høsten, er kanskje litt sen. Men har rett og slett ikke passet seg sånn.

Her er den ene hunden til mamma, han gliser! selvom det ikke ser sånn ut! syntes det var så morsomt bilde at jeg måtte legge det ut! han vifter med halen i hundre, så han er kjempe happy. Han gliser alltid sånn når mamma og mannen hennes ser han. hihi moro!

Nå køyer jeg før det blir lang kjøretur! nattinatt

3 kommentarer:

 1. HAHAHA :))
  Herlig hund :)))

  Ha en fin dag
  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Høres ut som en hektisk helg..ville tatt med strikketøyet og kamera!! En hund som smiler..det må være flott å komme hjem til!! Ha en fin helg på flyttefot!!

  SvarSlett
 3. Flyttesjau er ikke bare-bare...Ønsker deg lykke til på alle turene!
  Så festelig hund, da! -Som smiler :D Artig!

  Mika er en fransk bulldog, ja. De engelske er herlige, skjønner godt du kan tenke deg en av rasen. Lurt å sjekke litt før man skaffer seg en slik. Det er en del plager disse hundene har. Men herlige hunder med utrolig bra gemytt og temperament :)

  Ha en fortsatt fin helg!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin