fredag 12. juni 2009

tilbake i norge

Da var vi hjemme igjen!Vi har vært i krakow, og kost oss masse. Har vært i Auschwitz og Birkenau. Veldig interessant! Vi har vært veldig heldig med været! Har vært strålende vær hver dag, har ligget rundt 25 og over hver dag. Men hver dag har det kommet et voldsomt uvær-torden og lyn rundt ettermiddag,så fint igjen. Så klarner det opp igjen,så var alt bare bra igjen.
Har ikke lastet inn bildene på dataen enda..
Så legger ut bilder på søndag.
Har campet hos mamma i dag,så her går det i strikking og blogging!må ta igjen det jeg har gått glipp av mens jeg har vært borte!
Folk har svart meg angående oppskrift bestemor rutene, som jeg har sååå lyst til å lære meg! og skal lære meg. Men hvordan er det masken stav? eller dobbel? jeg vet ikke helt det.
Hm..blir usikker,kanskje jeg må innom en hobby butikk og høre, kanskje vanskelig å forklare over bloggen??
Begge våre menn er på vormsund, bruktmarked og gjør klar til i morgen(i dette været-off). Det skal jo være stor brukt salg der!JIPPI! Jeg skal ditt selv og titte ut litt. Mennene skal selge ting, mens vi skal titte etter noe fine brukte ting, og vurderer å kanskje ta oss en sverige tur og. Både "harry"tur og innom brukt butikk om vi finner på veien!

5 kommentarer:

 1. Gleder meg til bilder fra turen, høres ut som du har hatt det kjekt.

  Bruktmarked i morgen? hmm, skulle kommet meg dit, men får ikke anledning til det...Synd. Men får vel se litt resultater ho deg da.
  Ha en fin fredagskvled. En lille "vin" her no.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 2. Å så kjekt...jeg vil og på bruktmarked og harry-tur til sverige....;)
  Gleder meg til å se bilder fra turen;)
  Kose deg masse;)
  Nattaklem fra Maja

  SvarSlett
 3. Hei!

  Gleder meg til å se bilder fra turen.

  Mitt råd når det kommer til hekking(er selv nybegynner); Få noen til å vise deg grunnmaskene....når du kan disse er det enkelt å lage bestemor ruter uten oppskrift... Jeg personlig blir bare forvirret av det...synes det er mye enklere å følge et bilde.

  Lykke til og god helg

  Hilsen Inger

  SvarSlett
 4. Flotte kopper ja?!
  De lå i en eske jeg bød på på siste auksjon.
  Det er så gøy å finne noen skatter blandt alt skrapet
  ;-)
  Nyt dagen
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei
  Du vant i min utlodning. Gi meg en tilbakemelding på om du vil ha bøkene eller perlestt.Kan du sende adressen din til meg så jeg for sendt pakken til deg
  Ha en fortsatt fin kveld
  Klem fra Laila

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin