fredag 5. juni 2009

I går var mamma, en svigerinne og jeg på Wallmans og det var kjempe bra. God mat og veldig bra show! Jeg var imponert over hvor flinke de var til å danse og synge! Jeg satt litt måløs innimellom.. men utrolig gøy. Vi feiret mammas 50 års dag! Vi hadde jo sagt fra til de som jobbet der, var par andre i salen og som hadde bursdag. Så da reiste hele salen seg opp og sang bursdag sang! Tror nok mamma syntes det var mere gøy enn flaut! hihi
Også har jeg samboeren min hatt eksamen på jobben - fagbrevet! Og han bestod!! Jeg viste jo at han ville klare det, følte det ihvertfall på meg. Men nå har han fått beviset og han er så stolt og lettet!så fikk han jo noen fine blomster fra jobben.

av blomster finn

Men men så fikk jeg en kjempe dårlig nyhet, det skal bli nedbemanning igjen på jobben.. Så jeg har ikke så morsom tid i vente. Akkurat ferdig med en nedbemanning med 10 stykker og nå er det 15. Og denne gangen ser det dårlig ut for meg. Så det er jo bare for meg å begynne å se på andre jobber. Ikke så veldig lett, når man absolutt ikke har lyst å slutte på den jobben!

Men men jeg må prøve å tenke litt på andre ting, i morgen er det jo musikkens dag i oslo. Mye som skal skje også er det både thailandsk aften, tyrkisk og internasjonal aften i morgen og søndag. Og jeg elsker å prøve ut masse forskjellige mat retter.

I dag skal jeg sitte hjemme alene, lese litt bok, se på tv og slappe av og kanskje ta meg et bad. Godt å bare ikke gjøre noen ting. (kanskje få hengt opp resten av øredaobbene mine)

Ha en fin fredag alle sammen

3 kommentarer:

 1. Så nydelige blomster...trist med nebemanning, kjedelig når man trives der man er..hørtes ut som om du skal kose deg skikkelig i kveld..jeg skal prøve å sy ferdig noen gardiner...kos deg masse da!!

  SvarSlett
 2. Grattis til mammaen med 50 årsdag! Og grattis til sambo med fagbrev!
  Lite kjekt med nedbemanning :(
  Kos deg i helgen;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 3. klart du kan vere med i give awayen min :) :) send meg adressa di du :)
  marny.alice@hotmail.com

  god helg til deg :)

  Klem M :)

  vore på linneas hage forresten?? skal om 14 daga :) gleda meg :)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin