mandag 22. juni 2009

Bursdagen min i dag!! :-)


I dag blir jeg 27 år!! Og jeg skal feire den med å dra til tannlegen, har veldig tannlege skrekk og klarte å sette opp borring av to tenner-på selve dagen min!
Jaja, det er jo godt å få det gjort! hehe
Jeg får ihvertfall noe familie besøk i ettermiddag. Det blir kjempe koselig! Må jo prøve å få stelt i stand med noe kaker osv. Og i dag er det jo strålende sol! Kjempe deilig!
Ha en super fin dag alle sammen! Blogger litt senere i kveld..

11 kommentarer:

 1. STOR GRATULASJONSKLEM TIL DEG
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen! Og lykke til hos tannlegen... Det går nok bra skal du se!
  -Anine-

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen!
  Nei, det var ikke rette dagen for et tannlegebesøk.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen!!!! Og tusen takk for award. Var innom en liten snoptur før jeg raser hjemmefra igjen. Ønsker deg gode dager fremover!

  Sol

  SvarSlett
 5. Hurra for deg som fyller ditt år, ja deg vil vi gratulere!!! Håper du får en fin dag..nyt ungdomstiden..husker da jeg var så ung..føles leeenge siden!!
  Vi blogges!!

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med dagen. Håper det gikk bra hos tannlegen. Tannlegebesøk er jo ikke spesielt hyggelig, men høyst nødvendig av og til.
  Ønsker deg fortsatt en god kveld.
  Klem Ann

  SvarSlett
 7. G-R-A-T-U-L-E-R-E-R MED DAGEN!!!
  Jeg håper du har hatt en strååååålende dag!!
  Og kanskje jordbær og champagne..
  Tannlegen tror jeg ikke jeg ville hatt med i feiringen...men det gikk sikkert greit`?
  Klem, M

  SvarSlett
 8. Gratulerer så masse med dagen :) Men tannlegetime på dagen sin, da... Det høres kjedelig ut! Håper det gikk bra med deg, tannlegeskrekken til tross, og at du har fått mange fine gaver og spist god mat!

  Ang. bulldogen er nok ikke rynkene det som er mest å bekymre seg for. Er du seriøst interessert er bulldogklubben et ok sted å begynne.
  Mange bulldoger sliter med allergi og hudproblemer, og så er det en del andre ting også som bør sjekkes. Jeg synes det blir gitt litt for lite info om en del av disse plagene til nye valpekjøpere, og det er synd. Man kommer ingen veg om man ikke kan snakke om det som er et problem i en rase! Nok hund... Ha en finfin bursdagskveld videre! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 9. Ble visst litt på etterskudd her; men gratulerer så masse!! Håper det gikk fint hos tannlegen! Ha en flott midtsommeraften :-)
  Hilsen Solveig

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin