mandag 1. juni 2009


I dag har vært en rolig og fin dag. Har bare kost meg. Først gikk vi lang tur til vi kom til et vann, like ved her vi bor.
Dro innom blomsterforetning og hamstret litt. koriander(liker å lage mat med koriander, ihvertfall masse sånn marinader og i salater, super godt er det)

rosebusk, men har ikke plantet den helt ordentlig.men det kommer seg..
rosa roser, kommer til å dufte godt!


verandakassa jeg hadde kjøpt ville ikke henge på verandaen min. Så da må den ned på gulvet! dessverre til min samboer finner på en løsning.
Men de får nå lys for det!
Har plantet jordbær i midten. Håper på saftige og gode jorbær i verandakassa mi!


Så hadde vi besøk av svigemor, serverte selvfølgelig jordbær! meg og jordbær..

4 kommentarer:

 1. Både høres, og ser ut som du har hatt en fin dag ja. masse fine blomster har du...Og jordbær..nam-nam

  Nattaklem fra meg<3

  SvarSlett
 2. Hei! Det er min favoritt også, så herlige farger mot den hvite muren! Her har det vært så mye annet å prioritere, så hagen blir det litt så som så med..men men sånn er det når man kjøper seg gammelt hus!Koselig blogg, og blir veldig misunnelig når jeg ser at folk har plantet...får gjøre litt av det idag jeg, tror jeg! ha en fin dag! klem AK

  SvarSlett
 3. Det ser virkelig idyllisk ut! Vi krysser fingrene for at sommeren fortsetter i samme duren! :D

  SvarSlett
 4. Hei du! Huset vårt er bare irriterende gammelt, ikke sjarmerende gammelt....Det er fra 1940, med påbygg fra 1985. Det er et funkishus, og jeg drømmer om en sveitservilla... men vi skal ha det en gang altså! Men det har blitt bra inni,men det det gjenstår en hel kjeller som skal pusses opp...og litt her og der! Ja, vi får satse på masse sol og sommer nå, trenger det etter den grusomme vinteren! klem AK

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin