mandag 29. juni 2009

Drikke!

Nå har jeg lovet meg selv og flere at jeg ikke skal drikke brus om hverdagene. Er litt for glad i det! Har begynt å like Bon Aqua( tror jeg er litt avhengig av kullsyre), men jeg bare tenker om det er noen som har noen tips om noe sunne og gode drikker?
Jeg drikker mye vann, men det kan bli kjedelig i lengden.
Kom med forslag!!!! Så blir jeg veldig glad!!

5 kommentarer:

 1. Vann med lime eller sitron eller agurk (!) er faktisk godt, lag klart og ha i kjøleskapet. Ellers finnes det jo kullsyremaskiner der ute, slik at du kan piffe opp eget vann. Hørte forresten at kullsyre visstnok bidrar til celluiter, noe som kan få oss til å velge vanlig vann?

  SvarSlett
 2. Vann med lime eller sitron eller agurk (!). Ha det stående klart i kjøleskapet. Isbiter hjelper også!

  SvarSlett
 3. Hehe, jeg skulle også si vann med lime og agurk i! :) Men litt sukkerfri saft, gjerne med blåbær og antioksidanter er jo alltid godt til å variere med! :)

  SvarSlett
 4. Bare bildet av disse drinkene gjør meg tørst :-). Jeg blander eplejuice eller appelsinjuice med Farris ( hvis du vil ha sprudle-effekten :-), her er det også veldig godt å skjære opp biter av frukt; appelsin,eple,druer,lime osv- og blade i. Elles er det gøy å lage sine egen smoothie, du finner masse oppskrifter på nettet :-). Milkshake av yougurt,frukt.....evt litt is også?
  Ha en avkjølende og deilig ettermiddag!
  Solklem fra Solveig

  SvarSlett
 5. Jeg ser Solveig kom meg i forkjøpet..Jeg drikker nesten ikke brus lenger (kun på konfirmasjon f.eks..der det ikke er alternativer for meg..) Hver lørdag og ellers til kos drikker jeg eplejuice og farris. Barna her også elsker det og velger gjerne det fremfor brus.

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin