lørdag 25. juli 2009

Da har jeg endelig fått til denne signaturen .. Det er gøy! Men må jeg drive å kopiere den alltid og legge den inn manuelt hver gang ? ?

Har fått bøkene jeg har bestilt av Berit. Skal legge ut bilde av de etterpå, VELDIG fornøyd! Så utrolig skjønne! Så har vi vært på Europris og kjøpt noen små ting, har vært tilbud der. Får jo så utrolig mye reklame i posten! Noe er jo lønnsomt å-for da får man jo med seg sånne ting som det! hihi Og nå har min samboer bestemt seg for at han vil at kjøkkenet skal gå i grønne farger. Jeg sa han måtte bestemme en farge, og jeg kom selvfølgelig med forskjellig farger. Og da er fargen godt motatt! Og jeg skal kjøpe nye gardiner og litt blomsterpotter osv.. Til det nye grønne kjøkkenet ;-) hihi På turen vår var vi hos noen bekjente sin hytte, og de hadde grønt kjøkken- VELDIG koselig og så så fint! Bildene kommer:-)
Kommer signaturen min engang til;

Må gå og ta litt bilder av tingene fra i dag jeg da.

4 kommentarer:

 1. Koselig med signatur. Har fått en jeg også, men den ligger fast i blogger hver gang jeg lager nytt innlegg. Men har ikke ordnet det selv, så aner ikke hvordan det er gjort.

  SvarSlett
 2. Fint navn du har;) Jeg lurer også på dette med signaturen, om den må limes inn hver gang- får se om du får noen lure svar;)
  Grønt er fint, liker særlig pastellgrønn;)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så fin signatur! :-) Jeg har en oppskrift på hvordan man legger til signatur i bloggtips-innlegget mitt :-) ta en titt der, og spør om du lurer på noe! Da kommer signturen opp automatisk når du skriver nytt innlegg!

  Klem J

  SvarSlett
 4. Stilig! Du trenger ikke kopiere den hver gang. Du går inn på instillinger og så formatering og nederst kan du legge inn HTML koden på signaturen din og lagre....vips så dukker den opp hver gang du lager et nytt innlegg;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin