tirsdag 14. juli 2009

Her er den nye kaffetrakteren vi har kjøpt ;-) veldig fornøyd, selvom jeg er mer te menneske. Men min kjære syntes den laget god kaffe.Og det er jo hovedpoenget det, uten om at det selvfølgelig skal se fint ut også..Her er fugle huset som mamma vant i konkurransen her;-)

Her står den stolte vinneren (mammaen min)!! Vi hadde akkurat vært å shoppet masse masse her. Så var ganske så slitne.. Men men har ikke fått tatt bilde av alt enda. Skal få gjort det! Mamma fikk både kjøpt seg fuglebur, bilde og masse annet stæsj!

Og det fikk jeg og, både bilde et skilt, små blomstervaser som vi skal ha på nattbordene. Og blomsterpotter!! KJEMPE fine!Kjempe fornøyd med kjøpet i dag..

Her er noe jeg fant på Henne

Skjønnhets tips fra kjøkkenbenken

Her er rådene som kanskje ikke er blant de mest opplagte, men som likevel virker.

 • Myke hender med vaselin Har du tørre hender? Smør dem inn med vaselin om kvelden, ta på deg et par plastikkhansker, og sov med disse om natten. Litt ekkelt, men hendene blir supermyke!
 • Tannkrem på kviser Dette har du kanskje hørt før, men gode tips kan ikke gjentas for ofte: Smør en liten dæsj med tannkrem på kvisen og la den virke i et kvarters tid. Kvisen tørker inn og virker derfor betydelig mindre!
 • Vaselin fjerner øyensminke Vaselin kan brukes til så mangt! Har du gått tom for øyensminkefjerner? Masér inn litt vaselin rundt øyet, og fjern forsiktig med en bomullsdott. Dette fjerner det meste!
 • Sukker som eksfoliator Har du behov for en skikkelig kroppsskrubb, men ikke råd til en dyr krem? Fortvil ikke. Bruk vanlig sukker eller salt! Bland med olivenolje, eller en annen olje du har tilgjengelig, og
  Rød i ansiktet? Demp det med en tepose.skrubb deg der det er behov. Det fungerer like bra, og er mye billigere!
 • Frys kajalen Er kajalen din så myk at den glir utover? Legg den i fryseren et kvarter før du skal bruke den. Da blir tuppen fastere og produktet lettere å påføre.
 • Kulde mot rødhet Er du rød i ansiktet og to minutter fra drømmedaten? Spray ansiktet med kaldt vann, eller still deg et par minutter over luften fra en åpen fryser. Dette skal tone ned rødheten for en stund.
 • Te mot rødhet Et annet tips hvis du føler deg rødflammete i ansiktet, er å legge en lett avkjølt tepose med grønn te på problemområdet. Antioksidantene i teen vil dempe fargen.
 • Q-tips for jevnlig makeupfiks Fukt q-tips med sminkefjerner og legg dem i en liten plastikkpose i vesken din. Da har du til en hver tid muligheten til å rette opp rennende mascara og ujevn leppestift
 • Honning som ansiktsmaske Lyst på en skikkelig facial, men uten budsjett til spabesøk? Smør inn hele ansiktet med honning og la det virke 15-20 minutter. Etterpå vil fjeset kjennes ut som silke!
 • Pudder mot fett hår Ser håret ditt fett ut og nærmeste dusj er milevis unna? Ta litt pudder på makeupbørsten din og påfør det ved hårrøttene. Pudderet vil absorbere talg og olje, og du er reddet frem til neste hårvask.
 • Sitron for striper i håret Lyst på lyse striper til sommeren, men synes det blir for dyrt hos frisøren? Press ut saften av en sitron der du ønsker striper, og gå ut i solen! Dette er vel den naturligste form for bleking du kan finne.
 • Gjør kroppen myk med avokado Mos innholdet av en avokado, og smør hvor som helst på kroppen. La det virke i 20 minutter, og fjern med en fuktig klut. Huden vil bli myk, fordi avokado er en naturlig fuktighetsgiver.
 • Få blanke legger Vil du ha blanke, flotte legger? Bland et par dråper med babyolje inn i bodylotionen din, og smør i vei!
 • Duft godt! Har du en såpe du elsker lukten av, og derfor vil at skal var leeeenge? Legg den i skapet sammen med undertøyet eller favorittgenseren, og du vil dufte deilig fordi lukten fra såpen smitter over på kroppen!
 • Barber deg med balsam Balsam er et godt alternativ hvis du er tom for barberskum, siden balsamen mykgjør hårene på leggene og gjør det lettere å barbere. Men husk å velge en variant uten irriterende ingredienser. Huden blir gjerne mer sensitiv under barbering. Hvis du uansett sverger til barberskum: Kjøp den vanlige herrevarianten. Den er som oftest litt billigere.

Hmm her er det mye man ikke tenker på man kan bruke!! Bare å være kreativ!

Nå tar jeg kvelden! Sov godt alle sammen!Nattinatt!

4 kommentarer:

 1. Hei hei :) Tusen takk for koselige kommentarer! I den bollen har jeg kuttet opp div grønnsaker som hodekål, blomkål, brokkoli og gulrøtter. Det fungerer som en mer mettende salat til hvert måltid. Går på en spesiell diett ja, noe navn har den ikke, men er en slags lav-karbo diett.

  HA en flott sommer! Klem

  SvarSlett
 2. Fancy kaffetrakter der, du :-) Er ikke kaffemenneske jeg heller, men er en racer å trakte for andre he, he.
  Takk for mange skjønnhetstips - kan kanskje gjøre underverker for en sliten stakkar som nå synest det jammen er på tide med ferie!!
  Koselig fuglehus - de skaper alltid hygge
  (med og uten de fjærkledde). Hilse din smilende mamma :-)
  Ha en flott dag!

  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 3. Jepps..fancy maskin da du...
  Kunne ønske jeg og likte kaffe...for da hadde jeg liksom hatt litt god samvittighet for et slikt kjølp...men man kan vel skylde på sine gjester for et slikt kjøp..hihi...
  Drops

  SvarSlett
 4. Så ung mor du har;) Flott kaffetrakter, her bruker vi en til kr 149, ikke så fancy- men får faktisk ofte skryt for kaffen av en eller annen rar grunn..Natti natt!

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin