torsdag 9. juli 2009

I dag har jeg fått enda en award! Kjempe koselig! Tusen takk Ralfefarfars paradis! Setter kjempe pris på deg! Så utrolig snill du er, en god bloggvenn er du ;-)
Velger jeg og sende den til ;
Og tilbake til Ralfefarfars paradis.
I går var jeg ute på middag med noen venninner, og var innom interiør butikk. Sånn liten koselig butikk på Grunerløkka. Sjarm het den ene :-) Også fikk jeg en bursdagsgave av en venninne. Som jeg å skal ta bilde av og legge ut! Kjempe fin gave.Nå er det snart ferie for meg! gleder meg sinnsykt.. ferien begynner i morgen, bare krysser fingrene for fint vær fram over. Det hadde ihvertfall vært veldig deilig! Og etter klokken 12 i morgen kveld så skal jeg trekke vinner. Kjøpte noe ekstra i butikken sjarm i går, til konkurransen. Vil ikke legge ut bilde av den enda - overraskelse!!

6 kommentarer:

 1. Tusen takk for awarden! Det var kjempehyggelig :) Sendte den tilbake jeg.

  Håpe du har en flott kveld :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  takk for hyggelige kommentarer,og tusen takk for awarden,men jeg er så ny her i bloggverdenen at jeg vet ikke helt hvordan jeg legger awarden ut på min egen blogg,så hyggelig at du vil følge bloggen min og da.
  Klem:-)

  SvarSlett
 3. Åå tusen takk for den hyggelige oppmerksomheten!! Ble kjempeglad for den! ;)
  Skal prøve å få sendt den videre etterhvert ;) Tusen takk!!
  Klem Maria fra idekroken

  SvarSlett
 4. Tusen takk for oppmerksomheten, søte deg! Skal skrive noen ord i bloggen,men nå ble det for sent på natt,gitt :-). Men det kommer!
  Ligger en liten utfordring og venter på deg hos meg.
  Nattaklem.....

  SvarSlett
 5. Å nå ble jeg glad, ennå en awards. Tusen takk. Vi har vært borte noen dager, og derfor bloggtørke....Men kommer sterkere tilbake.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 6. Oi så kooooselig med award !!

  Tuuusen hjertelig takk!! :))

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin