onsdag 1. juli 2009

woho støvsuger og tv-shop!


Da har jeg ENDELIG fått meg ny støvsuger! vår har vært ødelagt i 2 uker, å har kun kostet og vasket gulv, man merket forskjell med engang støvsugeren kom tilbake! Så var det vel på tide å faktisk kjøpe en støvsuger-tenker over det har jeg kun "arvet" eller fått de!
Så et godt kjøp på elkjøp, så fikk jeg meg en fin støvsuger!Jippi!
(hihi så ser dere den furu bakgrunnen i leiligheten,som jeg ikke vil ha.. gleder meg til å pusse opp i sommer. Det blir godt med forandringer! Da blir det før og etter bilder! Det er heeeelt klart)
Hihi så for en liten stund siden var jeg hjemme fra jobb, syk! Og jeg som mange andre blir sittende og ser på tv, og jeg ble da sittende å se på tv shop! Og måtte da bestille meg noe..

Bestilte litt sminke, Sheercover. Har hørt at den er ganske så bra. Gleder meg til å prøve det, ikke at jeg bruker så mye sminke om sommeren. Men men teste det skal jeg..
Også skal jeg begynne å trene pilates,det så ganske så enkelt ut på tv. Gleder meg til å prøve dette og! Skal si fra om det funker!

Forsatt varmt her på østlandet, kjempe deilig! Nyter det virkelig!

Håper alle har hatt en fin dag og koser seg videre!!

6 kommentarer:

 1. Livet uten støvsuger er ikke greit, nei! Godt du har fått ny i hus. Vi var også uten en stund, og det er slitsomt! Men så setter en ekstra pris på den når den kommer i hus. Det kommer sikkert ikke til å være et støvkorn noe sted hos deg de kommende dagene :)

  God natt!

  SvarSlett
 2. Så mye fint du viser ;)
  Vi må også investere i ny støvsuger. Den vi hadde gikk akkurat til de evige jaktmarker.
  Klem Maria fra Idekroken

  SvarSlett
 3. Hei,
  jeg har den gamle versjonen av pilates dvd`en...det virker...
  Kremt....det virket!....på tide å hente den frem igjen..
  Jeg er nysgjerrig på hvordan det pudderet er?
  Klem,M

  SvarSlett
 4. Jeg har maken støvsuger som din og er kjempefornøyd med den :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 5. Hejsvejs..mysig blogg...första besöket hos dig!!

  TREVLIG SOMMARHELG!
  ♥Kramar Millan♥

  SvarSlett
 6. Hei, Vinneren er trukket ut og det ble dere to som vant det flotte fugleburet. Send meg adressen til den som skal ha fugleburet! Sommerklem Siv

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin