søndag 5. juli 2009

(lille kaos)
Tok oss en tur til mamma, avtale det i går, og da var planen å grille- men grillen døde.. Og fikk koset litt med Kaos litt,det er ikke hver dag jeg får koset med henne. Så kosete og god!

Nå har jeg bare en uke til på jobb, vet ikke helt enda hva vi skal gjøre. Men virker som det blir roadtrip på sørlandet her i Norge, om kanskje Danmark! eller jeg må en tur til Danmark!Har ihvertfall veldig lyst til å reise til Bergen, og vise samboeren min Bergen - han har jo aldri vært der. Og jeg har jo bodd der par år. Og Bergen er jo en såå koselig by!Så blir det sørlandet hjemover.. Gleder meg til det! Tar ting på sparken om hvor og når.

Sov godt alle sammen! Og ha en fin uke!!

4 kommentarer:

 1. Nusselig pusekatt;)
  Grillen så litt skummel ut!
  Klart dere må ta turen til Bergen!!
  Flott by, spesielt om sommeren;)
  Ha en fin uke;)
  Har noe til deg på bloggen min;)
  Nattaklem fra Maja

  SvarSlett
 2. For en søt liten katt!
  Ha en fin uke :)

  SvarSlett
 3. Søt pusekatt, da :)

  Ha en fin tur til Bergen og Danmark.

  SvarSlett
 4. Skjønn katt :-) Skal du til Bergenskanten og liker landlig interiør, vil jeg anbefale deg å ta en tur til Farmors Hus. Det ligger litt utenfor Bergen, like ved hovedveien og Isdalskrysset. Nydelig butikk med masse flott interiør. Det ligger også en hobbybutikk i Salhus ( Hobbykjelleren) - Salhus er et sted det er verdt å ta en tur innom sånn i seg selv. Ligger lunt til ved sjøen - får litt sørlandsfølelse der....:-)Tenkte jeg skulle legge ut en link i bloggen min :-)

  Ha en deilig ettermiddag.

  Klem fra Solveig

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin