fredag 3. juli 2009

Hei og hopp alle sammen!

I dag har vi vunnet i konkurranse! Det er vel jeg (dattera) som har tatt helt over denne bloggen, har tenkt å hjelpe mamma med å lage en bloggshop! Av det hun lager! Om ting er interessant, hun har laget mye, som hun har fått på bestilling! så why not prøve det her og! kan jo hende det er noen som liker det, jeg syntes ihvertfall mammaen min er veldig flink! Men jeg kommer uansett til å legge ut ting, om ting jeg og mamma gjør, og om oppussing i huset dems osv . Sånn at dere blir kjent med mamma og! Kanskje hun å vil starte å skrive en egen blogg etterhvert.. prøver å få henne til det. For det er jo så utrolig gøy, har blitt helt avhengig av min nye hobby!

Her er fuglehuset vi vant på bloggen til Sivs hus!! Kjempe gøy! Og har valgt at denne skal gå til mamma. Hun har hage og forrige konkurranse vi vant var jo noen bøker, som jeg tok!

I stad kom det et voldsomt uvær, sånn plutselig lynet og tordnet noe voldsomt. Tok masse bilder, både jeg og min samboer. Jeg prøver å få lastet det ned på pcen, men den vil ikke helt enda. Så jeg får ikke vist bildene jeg klarte å ta- aldri klart å ta bilde av lynet før! Men det har vist vært 2000 lyn nedslag på en time står det på vg siden!

prøver litt til med å få lastet opp bildene fra i stad, sånn at jeg får vist dere!!

2 kommentarer:

 1. Så koselig å vinne det fine fuglehuset :) gratulerer!

  Spennende prosjekt med bloggshop. gleder meg til å se hvordan den blir.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 2. Gratulerer
  så heldig du er ,som sagt jeg har og en komkuranse, men det virker som det er problem med å laste inn kommentarer hos meg,
  NÅ ER JEG SÅ TRETT AT SENGEN KALLER ,
  HA EN GOD HELG

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin