mandag 20. juli 2009

Norges tur

Nå i dag begynner ferien min, vi reiser nå snart vestover.. Vi har tenkt oss til vestlandet også nedover til sørlandet.. Vi har ikke bestilt noe rom eller plass noen sted. Vi har tatt med oss telt og pakket bilen.. Dette er IKKE lik meg (jeg må egentlig ha alt veldig planlagt)hehe men det er bra å prøve å være litt spontan. Selvom jeg har sjekket ut litt camping plasser og vandrehjem(så helt spontan er jeg ikke. Som mamma alltid sier - du er spontan når du har fått tenkt over litt ting-hihi hører at du ler helt hit mamma).Og jeg er heller ikke så glad i krypdyr og sett LITT for mye grøssere for å bare campe uten videre i skogen eller noe.
MEN sånn er nå jeg da!
Jaja, men jeg tror det blir en artig tur. Har ihvertfall planer om Bergen, Preikestolen og Stavanger og så tar vi en av sørlandsbyene. Gleder meg! Og krysser fingrene for fint vær!! Men uansett blir det en fin tror jeg.
Vi hadde litt problemer med bilen i helga, og trodde at nå var det bare å glemme turen. Men det var bare en fille ting som servo væske som nesten var tom! Så da er bilen helt fin igjen - krysser fingrene for det!
Litt stusslig at jeg ikke får skrevet i bloggen og heller ikke sett på andre blogger. Kjedelig! Men da har jeg masse bilder jeg skal legge ut og vise dere alle! Ha en fin uke alle sammen!
Klem fra meg

7 kommentarer:

 1. Bare å gi lyd når du er i Stavnger om dere vil ha omvisning! :p

  SvarSlett
 2. God tur,blir nok veldig veldig fint,særlig hvis dere er heldige med været i tillegg,er selv fra nordvestlandet,og kan anbefale Atlanterhavsveien:-)

  SvarSlett
 3. Så spennende å reise slik. Håper dere får en fin tur.

  SvarSlett
 4. Ha en herlig ferie- det høres flott ut å kunne være så spontan- planlagt eller ei. Har inntrykk av at det er masse flotte interiørbutikker i Bergen;) Håper dere får godt vær!!

  SvarSlett
 5. Kos dere massepå tur :-) Gleder meg til å se bilder å høre om uken!
  Du er litt som meg ser jeg, ikke spesielt spontan jeg heller. Og er veldig "fan" av å ha ting planlagt og tilrettelagt ;-) men det kommer nok til å gå helt fint!

  Ha en flott tur!
  Klem J

  SvarSlett
 6. Hei, håper dere nyter livet på tur!

  Du, jeg vil dele to awarder med deg, de skal videre til 15, men det bestemmer du selv.
  Jeg gir dem til alle som har gitt meg awards (som tilfeldigvis ble 15)
  Hvis du scroller helt ned på fremsiden av bloggen min, ligger de til venstre.
  Det er de to fra Dreamgirl.

  Klem,M

  SvarSlett
 7. Høres jo litt koselig å dra på tur med telt :) Greit å ta det som det kommer innimellom. Håper dere får en fin ferie! Klem

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin