fredag 17. juli 2009

WOK


Nam nam dette var kjempe godt!
Man trenger bare svinekjøtt eller kylling selvfølgelig,
Hvitløk(så mye man ønsker) + en tørket chilli (hvis ønsket)
Grønnsaker man ønsker


Og denne sausen og den minste kokosmelken-mildner litt smaken ( og jeg elsker kokos smak - litt thaimat)

Kost meg med mat og nå skal jeg spise litt jordbær! Må få i meg nok jordbær før sommeren er over, ikke at den er over med det første (håper jeg).
Har ikke gjort så mye fornuftig i dag..Det eneste er å ha tatt kvistlakk på brystpanelen på stua.
se om jeg gjør noe mer fornuftig videre i kveld.
Er det noen som har tips om billig steder å bo i Bergen, Stavanger og sørlandet ? blir veldig glad for tips!har tenkt å finne billigst mulig steder-sånn at reisa blir litt lengre.

10 kommentarer:

 1. Mmmm, ja jeg elsker også thai-mat. Pleier å lage noe lignende som du, og det smaker kjempegodt. Jo sterkere jo bedre...for meg da !

  Nå har jeg pusset sølv hihi* bilder kommer etter hvert.

  Ha en fortsatt fin sommerkveld.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 2. Jeg elsker også kina/thai mat..sukk- nå fikk jeg så lyst på et skikkelig måltid. Var på en veldig bra restaurant i Trondheim engang..de hadde en helt nydelig søndagsbuffet,hadde jeg bodd der- hadde jeg vært fast gjest;)
  Ble sulten nå...
  Natti natt!

  SvarSlett
 3. Mmm, det hørtes deilig ut :-)

  Ser virkelig frem til å ta en tur til Hellas neste år, som en liten familie faktisk. Det er veldig merkelig å tenke på! Vi skal reise sammen med svigers, og det kan jo faktisk være til en fordel når man reiser med en liten en! :-)

  Formen er kjempebra, kjenner jo jeg er litt sliten til tider men tar jeg hensyn til meg selv fungerer jeg utmerket. Litt vondt i bekken da, men det skal jeg ta opp med jordmor på torsdag så jeg får begynt trening før det blir for ille! :-)

  Håper dere har en flott helg!
  Klem J

  SvarSlett
 4. Dette så veldig godt ut,elsker thaimat jeg også:-)

  SvarSlett
 5. Åh, det så veldig godt ut. Ble nesten litt sulten...

  Ha en fin kveld :) Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 6. Ser ut som et deilig måltid, dette :-) Vet at Monatna Vandrehjem i Bergen er billig. Veldig enkel standard, men som sagt billig. Du får sjekke det ut på nettet - vet ikke så mye om de utenom det med prisen.
  Håper du får en flott tur, da!

  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 7. Mmm... deilig! Jeg woker mye, og er også veldig glad i thaimat. Kjempe godt med det sterke fra chilien (har alltid mye chili i maten min) og det søte fra kokosmelken.

  Så at du skrev på bloggen til Victoria at Stine var heldig og vant i din blogg også, men det var nok en annen Stine. Men kanskje jeg vinner hos deg en annen gang ;)

  Koselig blogg du har!
  Ha en fin søndag

  SvarSlett
 8. NÅ ble jeg sulten nå! Wok er nam, selv bruker jeg å woke med soyasaus, men kokos må jo bare være godt det og :) Ja, pakken kom i går, har tatt bilde av den som jeg skal legge ut på bloggen i morgen.
  Smil fra Stine!

  SvarSlett
 9. Heisann;)
  Woken ser nydelig ut!
  Kan anbefale deg YMCA Hostel midt i hjetet av Bergen....sjekk ut linken: http://www.bestillvandrerhjem.com/europa/norge/Bergen/5648/Bergen_YMCA_Hostel.html
  Når er det du skal til Bergen?
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 10. Hei.
  Wok er godt! har aldri prøvd kokosmelk før, så det skal jeg jammen prøve en gang jeg wokker:)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin