torsdag 16. juli 2009

.


Nå kommer det jeg kjøpte, da mamma og jeg var på shopping for par dager siden. Og hva jeg har gjort i dag!

Nå har jeg byttet ut det på bordet som er i gangen, som jeg kjøpte for en stund siden. Som du ser HER


Kjøpte og et bilde som jeg var veldig fornøyd med, jeg så på et lilla et.. Men det ble kanskje for kræsj. Men likte det her! :)


Sånn ser gangen vår ut nå-skulle sett åssen det så ut før. Da var det ikke noe malt her.. Kun furu vegger.. Myyyye lysere og finere. Så dumt at jeg ikke tok før og etter bilder. Men det skal jeg med alt annet.


Pynter opp med noen gamle bilder mamma da hun var liten!


Så har jeg kjøpt meg spray maling som alle andre, sprayer og sprayer-den er ikke ferdig enda.Som man ser åssen den så ut før HER


Sprayer også en skål som jeg kjøpte på loppemarked som var gull farge.

Nå har vi fått laget hull i midten på disse nattbordene og tettet de andre hullene.. Så er det malingstrøk til..Så er jeg ferdig!! :)

Såååå klarte vi å ødelegge den ene knotten :( så må kjøpe nye i morgen eller noe..

Disse kjøpte jeg å på kremmerhuset som skal være på nattbordene med en liten blomst i. Søte da?
Så fikk jeg enda en bursdagsgave av en venninne av meg. ENDELIG fuglebur! Må bare finne en fin plante jeg skal sette inn i ;-)Her er kjøkkenhåndkle jeg strikket pluss en kjøkken klut :) Klutene går jo veldig fort! Tror jeg skal lage et par til!

Og her er noen smykker mamma kjøpte til meg på Glitter :) Fine!! Tusen takk mamma!
Har sliti litt med migrene de siste dagene,men det begynner å komme seg litt nå.Men det er slitsomt når det er på det verste!Så føler nesten meg reservert"fyllesyk" etter et migrene anfall!Så jeg må bare ta det med ro! Nå er det jo endelig litt finere vær!!
Ha en fin dag alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Heihei! Jeg kan gjøre det nå med en gang, men da må jeg fjerne bakgrunnen din. Med 3 kolonner passer ikke den ?! send meg en mail du!

  Klem J

  SvarSlett
 2. Så fin gangen din ble. Kan se for meg forskjellen fra det trehvite. Mye finere med lyst ja, eller det er jo selvfølgelig en smakssak. Og du har fått deg masse nye fine ting.Alltid kjekt å bytte ut litt!! Har vært i Sverige på ferie, og kjøpt meg litt nytt jeg også. Kommer på bloggen når jeg får tid.

  Ønsker deg en fin sommerkveld.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. Hei
  Så koselig det ble i gangen din .
  Fælt å plages med migrene. Jeg vet hva det vil si Fikk migrene allerede i seks års alderen. Har dempet seg litt med årene så det går litt lengre tid mellom annfallene. Håper du snart er bedre , for det er skikkelig slitsomt
  Klem

  SvarSlett
 4. Det er mye lysere med hvit gang enn med gulnet furu. Vi har gule furugulv overalt, og skal male i sommer. Gleder meg til det blir ferdig!

  Koselige ting du har fått, og det blir fint med sprayen :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 5. Sånt fuglehus frå Kremmerhuset har eg og, det er så nusseleg:)

  SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin